Volksbank Romania S.A.

Volksbank Romania este o banca comerciala care activeaza pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Incepand din octombrie 2011, principalul actionar al bancii este VBI Beteiligungs GmbH, care a preluat participatiile detinute de Volksbank International.

VolksbankOpinii clienti: Voturi: 20 / Nota: 3.4
Calitatea serviciilor:
Voturi: 5 / Nota: 3.20
Dobanzi si comisioane:
Voturi: 6 / Nota: 3.50
Operativitate:
Voturi: 4 / Nota: 3.25
Angajati:
Voturi: 5 / Nota: 3.60
Volksbank
  • Adresa: Bucuresti, sos. Pipera 42, Sector 2
  • Cod SWIFT: VBBUROBU
  • Cod BIC: VBBU
  • Nr. inreg: J40/58/2000
  • tel: 021 222 33 36
  • call center: 0800 67 22 22
  • web: www.volksbank.ro
Credite Prima Casa Dobanzi depozite bancare
Credite Nevoi Personale Conturi de economii
Credite Ipotecare-Imobiliare Conturi curente
Refinantare Credite Carduri de credit
Stiri Volksbank

Categorie : Credite
Clientii bancii mai au pot accesa creditul de nevoi personale cu dobanda fixa de 12% si bonus 5% din dobanda, pana la finalul lunii iunie 2013.
Categorie : Economii
Banca cu capital austriac a redus usor dobanda platita populatiei la depozite, insa continua sa ofere dobanzi atractive de peste 6 procente la lei.
Categorie : Credite
Banca a majorat plafonul maxim pana la care clientii bancii pot accesa credite de nevoi personale fara ipoteca cu 25.000 lei.
Categorie : Economii
Banca plateste clientilor mai putin cu pana la 0.5% pentru depozitele bancare in lei si cu pana la 0.45% mai putin pentru cele in euro.
Categorie : Economii
Clientii care folosesc aplicatia de internet banking a bancii pentru constituirea de depozite bancare, primesc o dobanda mai mare fata de oferta disponibila la ghiseu.
Categorie : Economii
Banca a lansat o promotie prin care doreste sa incurajeze clientii sa isi constitue singuri depozite la termen in lei prin intermediul aplicatiei de internet banking.
Categorie : Credite
Dupa incetarea ultimei campanii promotionale pentru credite de nevoi personale fara garantii, banca revine cu o noua reducere de dobanda pentru stimularea vanzarii acestui tip de credit
Categorie : Credite
Dupa incetarea promotiei prin care dobanda pentru credite nevoi personale in lei, a fost redusa la 12 procente, banca a adus dobanda la valoarea standard de 14.5%
Categorie : Economii
Noul presedinte al Volksbank Romania este incepand din aceasta luna Benoit Catel, care il inlocuieste pe Johann Lurf
Categorie : Economii
Daca in acest an am avut parte doar de reduceri de dobanda pentru depozitele in lei si valuta, apar si primele cresteri in lupta pentru atragerea economiilor populatiei