• Home
 • Termeni si conditii

Termeni si conditii

CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI MONEYCENTER.RO

Accesand site-ul MONEYCENTER.ro sunteti de acord cu conditiile de utilizare detaliate in continuare. Acestea sunt conditiile in care puteti folosi site-ul MONEYCENTER.ro, cat si continutul/serviciile online disponibile pe acestea. Conditiile se aplica folosintei de catre dumneavoastra a site-ului MONEYCENTER.ro cat si a intregului continut al MONEYCENTER.ro, indiferent de platforma de primire pe care o folositi - PC, laptop, telefon mobil, PDA sau asimilate - si indiferent de modul de livrare catre dumneavoastra - via web browser, serviciu WAP, browser, email, serviciu SMS sau altele. Daca folositi MONEYCENTER.ro in cadrul afacerilor dumneavoastra, sunteti, de asemenea, de acord cu conditiile de utilizare si in numele firmei si trebuie sa cititi si paragraful privind "Utilizarea la Locul de munca". Daca nu sunteti de acord cu termenii de utilizare MONEYCENTER.ro (sau nu sunteti autorizati pentru aceasta), va rugam sa nu folositi MONEYCENTER.ro.

Va recomandam sa listati/imprimati o copie a acestor conditii de utilizare pentru inregistrarile proprii. MONEYCENTER.ro poate schimba, modifica sau retrage orice parte din MONEYCENTER.ro in orice moment (fara o prealabila notificare catre dumneavoastra) si poate de asemenea schimba continutul conditiilor de utilizare. MONEYCENTER.ro va publica detalii despre orice schimbari referitoare la conditiile de utilizare. Va recomandam sa verificati cu regularitate sectiunea "Conditii de utilizare" pentru a vedea daca au fost facute schimbari. Prin folosirea MONEYCENTER.ro dupa afisarea schimbarilor, certificati ca sunteti de acord ca acestea sa vi se aplice. Daca nu sunteti de acord cu schimbarile survenite trebuie sa incetati a folosi MONEYCENTER.ro. Referirile in cadrul conditiilor de utilizare la "MONEYCENTER.ro" (sau "noi", "noastre", "ale noastre") indica compania ce administreaza MONEYCENTER.ro. Daca aveti orice intrebari, va rugam sa ne contactati.

ACCESARE SI UTILIZARE

MONEYCENTER.ro ofera:accesibilitate catre toti utilizatorii;

PERMISIVITATEA UTILIZARII

Intreg continutul MONEYCENTER.ro apartine MONEYCENTER.ro sau licentiatilor acestuia. MONEYCENTER.ro sau licentiatii acestuia detin toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand dreptul de copiere si drepturile ce decurg din calitatea de operator al bazei de date) asupra continutului MONEYCENTER.ro sau asupra oricarei selectii sau rearanjare a continutului MONEYCENTER.ro.

Pentru folosinta non-comerciala si personala puteti:

 • recupera si afisa continutul MONEYCENTER.ro pe orice dispozitiv compatibil;
 • imprima o singura copie pe suport hartie de pe articole/sectiuni individuale (dar nu le puteti fotocopia);
 • stoca acest tip de articole/sectiuni in format electronic sau pe discuri/dischete sau dispozitive mobile (dar nu pe un server sau dispozitiv de stocare conectat la o retea).

Puteti, de asemenea, trimite ocazional prin email titluri/comparatii ce apar pe MONEYCENTER.ro (dar nu texte intregi ale stirilor, comentariilor, articolelor, comparatiilor sau oricaror alte informatii cuprinse in site) catre un maxim de zece persoane cu conditia de a nu folosi aceasta functie cu scopul de a crea un serviciu de tip "platit pentru" sau de a le raspandi in mod regulat in cadrul unei organizatii. Daca doriti sa folositi MONEYCENTER.ro in acest mod va rugam sa verificati paragraful "Utilizarea la Locul de munca" de mai jos.

RESTRICTII DE UTILIZARE

Nu puteti folosi MONEYCENTER.ro in scopuri ilegale. Exceptand cele expuse mai sus nu puteti copia, reproduce, publica, transmite, modifica, adapta, creea opere derivate, stoca, arhiva, expune catre public, sau exploata in orice mod comercial continutul MONEYCENTER.ro. Fara a fi limitativ indicate, nu puteti efectua fara o permisiune scrisa prealabila a MONEYCENTER.ro (si nici nu puteti imputernici o terta persoana sa faca la fel) nici una dintre urmatoarele:

 • redistribui orice din continutul MONEYCENTER.ro, incluzand comparatii, analize, titluri (inclusiv prin folosirea lor ca parte din orice rezumat), sinteze de continut, sinteza de stiri, librarie, arhiva sau orice servicii asimilate ori similare;
 • detasarea notificarii privind drepturile de autor sau asupra marcii inregistrate de pe nici una dintre copiile continutului MONEYCENTER.ro ce se afla sub reglementarea acestor conditii de utilizare;
 • crearea de baze de date in format electronic sau structurate manual prin descarcare/imprimare si stocare a intregului sau unei parti din continutul MONEYCENTER.ro;
 • folosirea oricarei masini, dispozitiv electronic bazat pe internet pentru citirea sau extragerea continutului MONEYCENTER.ro in mod automat sau in alte modalitati mecanice.

SUSPENDAREA ACCESULUI

MONEYCENTER.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

SCHIMBARI ALE SITE-ULUI

MONEYCENTER.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

LINKURI

Daca doriti sa creati un link catre MONEYCENTER.ro, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele indicatii, cat si toate legile aplicabile. Un site sau serviciu care creeaza un link la MONEYCENTER.ro:

 1. poate afisa un logo MONEYCENTER.ro, dar nu trebuie sa-l foloseasca in alt mod fara permisiunea MONEYCENTER.ro;
 2. nu poate indeparta, distorsiona sau altera in alt mod marimea si infatisarea logo-ului;
 3. nu poate sub nici o forma sugera recomandarea sau preferinta MONEYCENTER.ro fata de produsele sau serviciile utilizatorului; nu trebuie sa prezinte gresit relatia sa cu MONEYCENTER.ro sau sa prezinte informatii false despre MONEYCENTER.ro;
 4. nu trebuie sa fie un site sau sa detina servicii ce incalca drepturi de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi ale oricarei persoane sau care sub orice mod incalca sau nesocoteste orice legislatie sau regulament aplicabil;
 5. nu trebuie sa fie un site sau serviciu cu un continut ofensator sau contrar bunelor moravuri.

MONEYCENTER.ro isi rezerva dreptul expres de a solicita indepartarea oricarui link care incalca acesti termeni de utilizare si va lua orice masura considerata a fi necesara in acest caz.

UTILIZAREA LA LOCUL DE MUNCA

Daca folositi MONEYCENTER.ro intr-o locatie denumita generic "Locul de munca" (fie ea societate, parteneriat, sector public, organizatie non-profit, etc) si utilizarea depaseste folosinta personala, non comerciala, trebuie sa contactati MONEYCENTER.ro pentru a stabili necesitatile afacerii dumneavoastra, deoarece exista posibilitatea ca utilizarea de catre dumneavoastra a continutului MONEYCENTER.ro sa depaseasca cadrul permis de catre prezentele conditii de utilizare. Mai mult, orice solicitare de a republica, redistribui, sau sintetiza continutul MONEYCENTER.ro, fie titluri ori parti sau articole integrale, sau de a folosi continutul MONEYCENTER.ro in cadrul intern al firmei dumneavoastra (de exemplu ca parte a unui serviciu de informari regulate sau in cadrul retelei interne a firmei) ori pentru utilizarea externa (de exemplu, in cadrul raportarilor catre clienti sau in informarile catre acestia) ne va fi adresata noua, deoarece acest mod de utilizare se extinde in afara cadrului stabilit de prezentele conditii de utilizare.

CONFIDENTIALITATEA

Orice informatie trimisa de catre dumenavoastra pentru folosinta MONEYCENTER.ro va fi folosita de catre MONEYCENTER.ro in conformitate cu politica de confidentialitate. La inregistrare, trebuie sa furnizati MONEYCENTER.ro informatii corecte, precise si complete si este obligatia dumneavoastra de a notifica si mentine orice schimbare, modificare necesara pe paginile de inregistrare ale MONEYCENTER.ro.

MONEYCENTER.ro este indreptatita sa considere pertinenta orice informatie primeste din partea dumneavoastra.

Fiecare inregistrare este individuala, pentru un singur utilizator. La inregistrare, veti alege un nume de utilizator si o parola (ce vor forma "ID"-ul). MONEYCENTER.ro nu permite nici unei alte persoane sa imparta ID-ul sau sa acceseze site-ul printr-un singur ID ce a fost facut disponibil mai multor utilizatori in cadrul unei retele. MONEYCENTER.ro poate anula sau suspenda accesul dumneavoastra la site, daca veti face aceasta, fara nici o alta obligatie viitoare fata de dumneavoastra. Sunteti tinut responsabil pentru orice utilizare facuta de catre dumneavoastra sau oricine altcineva ce foloseste ID-ul dumneavoastra, cat si pentru nerespectarea masurilor de prevenire a utilizarii neautorizate a ID-ului dumneavoastra. In cazul in care considerati ca s-a produs o incalcare privind securitatea, de exemplu o utilizare neautorizata a ID-ului dumneavoastra, trebuie sa notificati MONEYCENTER.ro in cel mai scurt timp posibil.

Va recomandam sa nu alegeti nici un nume de utilizator sau parola uzuala (precum numele dumneavoastra) si sa le schimbati periodic. Daca oferiti MONEYCENTER.ro o adresa de email ce va duce la transmiterea de catre MONEYCENTER.ro a oricarui tip de mesaj transmisibil printr-o retea sau dispozitiv administrat sau detinut de catre o terta persoana (salariat sau coleg), trebuie sa certficati faptul ca sunteti in drept sa primiti aceste mesaje. Sunteti de acord, totodata, cu situatia in care MONEYCENTER.ro se poate abtine de la a trimite mesaje catre dumneavoastra fara a va notifica, chiar daca ati solicitat sa primiti aceste mesaje, daca vom primi o cerere din partea unei terte persoane de a inceta sa va trimitem aceste mesaje.

FORUMURI DE DISCUTII

MONEYCENTER.ro include forumuri de discutii ce permit interactiunea intre MONEYCENTER.ro si orice alt tip de utilizatori. MONEYCENTER.ro isi rezerva dreptul de a va contacta prin intermediul email-ului privind folosinta forumurilor. Avand in vedere faptul ca MONEYCENTER.ro nu controleaza informatiile/materialele afisate pe forumuri de catre utilizatori (denumite "mesaje"), isi pastreaza dreptul (ce poate fi exercitat la discretia sa) de a sterge, muta, edita mesajele si de a ridica dreptul de a mai folosi forumul, cat si dreptul de a refuza recunoasterea vreunui drept moral asupra mesajelor. In plus, trebuie sa repectati toate regulile afisate de catre MONEYCENTER.ro pe forum.

Nu puteti:

 1. afisa, face trimitere sau publica nici un mesaj ce contine vreo forma de publicitate sau promovare a unor produse sau servicii, folosi mesaje in lant sau de tip "spam";
 2. afisa, face trimitere sau publica nici un mesaj care contine informatii confidentiale despre o terta persoana; afisa, face trimitere sau publica mesaje ce sunt ilegale, de amenintare, abuzive, calomnioase, indecente, care incalca dreptul de autor sau alte drepturi ale unei terte persoane sau care au sub orice alta forma un continut ilegal;
 3. deghiza originea oricarui mesaj; personifica orice persoana sau entitate (incluzand angajatii MONEYCENTER.ro) sau deforma legatura cu o persoana sau entitate; afisa sau publica mesaje ce nu au legatura cu forumul sau tema forumului;
 4. afisa sau transmite mesaje ce contin virusi; fisiere sau coduri destinate a intrerupe, distruge sau limita functionalitatea MONEYCENTER.ro sau a oricarui alt program de calculator sau echipament; colecta sau stoca date personale;
 5. impiedica sau limita accesul altor utilizatori la folosirea forumurilor;

Sunteti unic responsabil pentru continutul mesajelor transmise de catre dumneavoastra. Prin plasarea de mesaje sunteti de acord sa compensati MONEYCENTER.ro pentru toate petitiile, costurile si cheltuielile (incluzand cheltuieli legale) ce ar putea reiesi din publicarea sau afisarea oricarui mesaj cu incalcarea regulilor stabilite. Forumurile contin mesaje plasate de catre utilizatori asupra carora MONEYCENTER.ro nu are control. MONEYCENTER.ro nu poate garanta acuratetea, integritatea si calitatea nici unui mesaj. Exista posibilitatea ca unii utilizatori sa poata incalca conditiile de utilizare si sa afiseze mesaje ce pot fi eronate, neadevarate sau ofensatoare.

Trebuie sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea de catre dumneavoastra a forumurilor si nu trebuie sa va incredeti in mesaje pentru a va convinge (sau a va abtine) in a face anumite investitii sau a lua anumite hotarari. Prin plasarea de mesaje pe oricare dintre forumuri acordati MONEYCENTER.ro o licenta non-exclusiva, neremunerata, globala si perpetua pentru a reproduce, modifica, traduce, face disponibil, distribui si sublicentia mesajele in integralitatea lor sau in parte. Acestea pot include informatii personale precum numele utilizatorilor, pseudonimul sau parerile exprimate.

Nu exista posibilitatea pentru MONEYCENTER.ro de a monitoriza efectiv si in totalitate cand mesajele incalca drepturile de autor ale unei terte persoane sau alte drepturi ale tertei persoane. In cazul in care considerati ca un mesaj incalca orice drept legal pe care il aveti, va trebui sa notificati MONEYCENTER.ro imediat, oferind detaliile specifice.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

MONEYCENTER.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

MONEYCENTER.ro respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la MONEYCENTER.ro, e-mail office[at]moneycenter.ro

Scopul colectarii datelor este posibilitatea de a avea acces mai usor la contul dvs. pe site-ul MONEYCENTER.ro sau informarea utilizatorilor cu privire la noutatile aparute in domeniul de activitate al MONEYCENTER.ro.

CE INFORMATII COLECTAM?

MONEYCENTER.ro colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati - direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteurile noastre si prin intermediul cookieurilor.

Informatie furnizata direct de utilizator: atunci cand va faceti un cont la MONEYCENTER.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Datele pot fi corectate in sectiunea Profilul tau, accesibila pe parcusul intregii vizite in coltul din dreapta-sus a portalului. Aceste infromatii trimise de dvs. nu vor fi partajate cu nici o terta parte.

Informatie din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. MONEYCENTER.ro, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata. Utilizam servicii externe companiei de analiza a traficului - cum sunt cele puse la dispozitie de Google analytics sau SATI - Studiu de Audienta si Trafic Internet. MONEYCENTER.ro foloseste aceste date doar in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate sau parteneri. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

Cookie-uri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, MONEYCENTER.ro poate folosi cookie-uri pentru a facilita accesul la contul dvs si la avantajele aduse de acesta. De asemenea, retele terte de publicitate online care isi desfasoara promotii pe site-ul nostru pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs.

Cookie-urile sunt fisiere de tip ".txt", oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.

Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa nu preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs., fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie, fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Cookieurile ne permit sa salvam parolele dvs. de acces si preferintele dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.

CUM PROTEJAM INFORMATIILE COLECTATE DE LA DVS.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. MONEYCENTER.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

CINE ARE ACCES LA INFORMATIILE COLECTATE DE LA DVS.

MONEYCENTER.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, MONEYCENTER.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor MONEYCENTER.ro.

In concluzie, atunci cand accesati siteurile MONEYCENTER.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar siteurilor MONEYCENTER.ro, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. MONEYCENTER.ro nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

GARANTII SI LIMITARI ALE OBLIGATIILOR

Continutul MONEYCENTER.ro este destinat doar pentru o informare si o folosinta cu cararcter general si nu este creat pentru a satisface anumite cerinte specifice. Nu garantam cat de adecvate, de complete sau de oportune sunt informatiile, stirile, articolele, si alte materiale de acest fel. Mai exact, continutul MONEYCENTER.ro nu constituie nici o forma de consiliere, recomandare, reprezentare, aprobare sau angajament din partea MONEYCENTER.ro si nu intentioneaza a convinge (sau a determina abtinerea) de a face anumite investitii sau de a lua anumite hotarari. O consiliere independenta si specifica trebuie obtinuta inainte de luarea unei asemenea decizii. Orice contract, tranzactie sau alta intelegere intre dumneavostra si o terta persoana indicata pe (sau cu care ati luat legatura de pe) site-ul MONEYCENTER.ro sunt facute pe riscul si cu responsabilitatea proprie. Orice informatie pe care o primiti din partea MONEYCENTER.ro, fie ea clasificata ca fiind sau nefiind "in timp real" poate sa nu mai fie exacta pana la momentul la care ajunge la dumneavoastra. De asemenea, nu garantam ca MONEYCENTER.ro va fi disponibil in orice moment si nici ca accesul va fi neintrerupt, ca nu vor fi intarzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informatii transmise. MONEYCENTER.ro nu este responsabil de folosirea continutului site-ului de catre dumneavoastra, in afara scopului statuat prin prezentele conditii de utilizare.

LIMITAREA RASPUNDERII

MONEYCENTER.ro va dezvolta si opera MONEYCENTER.ro cu o precizie si grija rezonabila si detine proceduri rezonabile de securitate. Ceea ce nu putem garanta:

 1. cu exceptia celor mentionate in paragraful anterior, MONEYCENTER.ro nu ofera nici o alta garantie privitoare la MONEYCENTER.ro peste limitele conferite de catre lege;
 2. prin prezenta MONEYCENTER.ro neaga orice alte garantii, conditii sau obligatie de orice alta natura (exceptand obligatiile de buna-credinta) incluzand dar fara a limita, orice garantii de satisfacere a calitatii sau de potrivire pentru un anumit scop, orice exprimare a unor garantii statutare cat si orice garantii sau obligatii privind acuratetea, punctualitatea, integralitatea, performanta, disponibilitatea, diligenta;
 3. Exonerare de raspundere:
  • sunteti de acord asupra faptului ca site-ul MONEYCENTER.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru orice pierdere ce poate fi asociata cu afacerea dumneavoastra sau cu alegerile privind investitiile (incluzand beneficiul nerealizat, prejudicierea confidentialitatii, ori pierderi de date) sau care se pot naste din folosinta MONEYCENTER.ro peste limita acestor conditii de utilizare.
  • In plus, dar distinct de exceptia mai sus mentionata, sunteti de asemenea de acord asupra faptului ca site-ul MONEYCENTER.ro nu poate fi tinut responsabil pentru nici o dauna indirecta, speciala, de orice tip nascuta din sau in legatura cu folosirea MONEYCENTER.ro.

SITE-URILE SI SERVICIILE TERTELOR PERSOANE

MONEYCENTER.ro contine linkuri catre alte site-uri de pe internet sau catre servicii online sau pe mobil furnizate de catre terte parti independente ("Site-uri ale Tertelor Parti"), fie direct, fie prin pagini interpuse. MONEYCENTER.ro nu este responsabil pentru disponibilitatea continutului Site-urilor Tertelor Parti si nu este parte sau nu poate fi tinut raspunzator pentru tranzactii privind bunuri sau servicii disponibile pe aceste site-uri. Daca veti achizitiona produse sau servicii de pe site-ul unei terte parti, contractul dumneavoastra pentru produsele sau serviciile achizitionate va fi incheiat cu acea terta persoana si nu cu MONEYCENTER.ro. Politica noastra de confidentialitate nu se aplica si site-urilor tertelor persoane. Drepturile de autor asupra oricaror programe puse la dispozitie pentru descarcare de catre MONEYCENTER.ro apartin MONEYCENTER.ro sau furnizorilor acestuia. Folosirea acestora este guvernata de clauzele contractului de licenta ce le poate insoti sau poate fi inclus in acestea. MONEYCENTER.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru probleme tehnice sau de orice alta natura ce pot aparea prin descarcarea programului tertei persoane. Nu instalati si nu folositi nici un program, decat daca sunteti de acord cu conditiile din contractul de licenta. MONEYCENTER.ro contine publicitate si sponsorizari. Advertiserii si sponsorii sunt responsabili pentru asigurarea materialului pus la dispozitie pentru a fi inclus pe MONEYCENTER.ro si asigura ca acesta este in concordanta cu legile nationale si internationale. MONEYCENTER.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru nici o eroare sau inadvertenta in cadrul materialului publicitar sau al sponsorizarii.

LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA

Aceste conditii de utilizare vor fi guvernate si folosite in concordanta cu legea romana.

CERINTE TEHNICE SI SECURITATEA SITE-ULUI

MONEYCENTER.ro este optim vizualizat folosind browserul de internet IE 8 sau Mozilla Firefox 3.5.8. Orice versiune mai veche poate functiona, dar exista posibilitatea ca utilizatorilor sa li se restranga posibilitatea de navigare.