• Home
  • Shopping
  • Yves Rocher a deschis un magazin in Iulius Mall din Cluj
Yves Rocher a deschis un magazin in Iulius Mall din Cluj
5 Aprilie 2013
Prin deschiderea acestui magazin, producatorul francez de cosmetice Yves Rocher a ajuns la un numar de 27 de magazine pe piata locala.

Yves Rocher isi vinde produsele cosmetice ata ptin intermediul retelei proprii de magazine dar si prin sistemul vanzarilor directe, prin intermediul cataloagelor Yves Rocher.

Noul magazin Yves Rocher este situat la parterul Iulius Mall din Cluj, intr-un cadru modern si elegant. Clientii Yves Rocher vor putea alege din cele aproximativ 700 de produse cosmetice pentru ingrijirea tenului si corpului, machiaj sau parfumuri, aflate la vanzare in cadrul magazinului.

Toate cosmeticele Yves Rocher sunt naturale si de calitate superioara. Comerciantul are o experienta de peste 50 de ani, avand o prezenta mondiala pe 5 continente si in 80 de tari.

Yves Rocher este producator si distribuitor al produselor proprii, coordonand astfel intreaga activitatea si garantand prin aceasta calitatea produselor sale cosmetice.

In Romania, Yves Rocher a fost lansat in anul 1998, iar in prezent are deschise un numar de 27 de magazine, situate in 13 orase din tara. La nivel mondial comerciantul detine peste 1600 de magazine.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping