• Home
  • Shopping
  • Vanzari mai mari cu 15%, in acest an de Paste
Vanzari mai mari cu 15%, in acest an de Paste
30 Aprilie 2013
Centrele comerciale desfasoara de Paste campanii cu 6.600 de premii menite sa stimuleze traficul de vizitatori, si astfel sa profite de apetitul mai mare pentru cumparaturi a romanilor din aceasta perioada.

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste din 2013, fondul britanic de investitii Argo Real Estate Opportunities Fund, unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail din Romania, estimeaza o crestere medie a vanzarilor de circa 15% fata de Sarbatorile Pascale din 2012 si cu minim 40% comparativ cu perioadele obisnuite din an, per ansamblul retailerilor prezenti in centrele sale comerciale.

In acest an comerciantii beneficiaza si de ziua de 1 Mai, care este o zi libera inainte de Paste, zi in care in mod sigur centrele comerciale vor fi pline de cumparatori.

In Romania, Argo Real Estate Opportunities Fund detine patru parcuri de retail: Shopping City Sibiu, Shopping City Suceava, Era Shopping Park Oradea şi, respectiv, Era Shopping Park Iasi.

"Cea mai mare crestere a vanzarilor ne asteptam sa se inregistreze la Oradea, unde Era Shopping Park este cel mai mare parc de retail din oras: aici estimam o crestere medie de 50% a vanzarilor realizate de retailerii prezenti in centrul comercial comparativ cu perioadele obisnuite. Anul trecut, cresterea a fost de pana la 38%", a precizat Graham Kilbane COO ARGO.

Nu rata ofertele si promotiile din catalogul Zara sau catalogul de oferte TinaR.

La Sibiu, ARGO se asteapta la o crestere medie a vanzarilor de minim 15% per ansamblul parcului de retail, fata de Sarbatorile Pascale din 2012; in Era Shopping Park Iasi, ARGO estimeaza o creştere medie mai modesta, de minim 12%, comparativ cu perioada pascala a anului trecut, avand in vedere aglomeratia de centre comerciale din localitate.

Situatia este similara si la Suceava, mai ales ca aici stocul de retail modern per mia de locuitori este de circa 9 ori mai mare decat media nationala (conform unui studiu DTZ Echinox din 2012).

ARGO estimeaza o creştere a traficului de vizitatori de circa 30% in perioada 15 aprilie- 10 mai fata de anul trecut, iar pentru a stimula numarul de vizitatori, centrele comerciale organizează in mod constant in aceasta perioada promotii cu vouchere de cumparaturi, concursuri cu premii instant, targuri cu produse traditionale, concursuri de drift, diferite competitii sportive etc. In total, impreuna cu diferiti retaileri, ARGO realizeaza in aceasta perioada peste 45 de evenimente si promotii, cu premii care merg de la mobila si scutere la produse IT, cosmetice.

"Campaniile coordonate de centrele noastre vor avea peste 6.600 de premii, care cumuleaza o valoare de peste 125.000 lei, iar la acestea se vor adauga cele organizate individual de majoritatea retailerilor. In aceasta perioada, cererea exista, iar in ceea ce ne priveste, ca si manager al centrelor comerciale, facem tot posibilul pentru a stimula o data in plus numarul de persoane care ne viziteaza", a aratat Graham Kilbane.

Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO) este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrala si de Sud- Est, detinand proiecte ce totalizează peste 340.000 mp.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping