• Home
  • Shopping
  • Sinteza saptamanii 25 - 29 iunie in retailul romanesc
Sinteza saptamanii 25 - 29 iunie in retailul romanesc
1 Iulie 2012
Ultima saptamana a lunii iunie a adus deschiderea mai multor magazine, Carrefour, Profi si Mega Image comerciantii care au ales aceasta saptamana pentru a-si deschide noi magazine.

Miercuri, 27 iunie, a fost ziua in care Profi a deschis un nou magazin in orasul Fieni, in judetul Dambovita. Fieni este cea de-a 75-lea localitate in care Profi are deschise magazine in Romania, numarul total al acestora ajungand la 122.

Carrefour a deschis 3 noi Carrefour Market in orasele Pitesti si Galati in zilele de 28 si respectiv 29 iunie. Prin aceste 3 noi magazine reteaua Carrefour Market a ajuns la un numar de 55 unitati deschise in intreaga tara.

Saptamana a fost inchisa de retailerul belgian Mega Image, detinut de grupul Delhaize, prin deschiderea unui nou magazin in Bucuresti, amplasat in cartierul Berceni, pe Soseaua Berceni, numarul 96, sector 4.

Nou magazin, denumit Mega Image Monaco Tower este cel de-al 142-lea al retelei, depasind astfel liderul pietei de retail din Romania in ceea ce priveste numarul total de unitati deschide, Lidl, care are in prezent 141 de magazine.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping