Saptamana Germana la Lidl
16 Aprilie 2013
La fel ca si in urma cu un an de zile, in aceasta saptamana din luna aprilie, in toate magazinele Lidl sunt oferite produse specifice bucatariei germane.

Bunatatile bucatariei germane sunt disponibile in saptamana 15 aprilie - 21 aprilie 2013, in toate magazinele Lidl din tara.

In aceasta saptamana Lidl ofera clientilor o multitudine de specialitati germane la cele mai bune preturi. Din oferta nu lipsesc specialitati din rata, galuste germane sau pachetele de cartofi umplute.

Tot in aceasta saptamana, clientii Lidl beneficiaza si de oferte la pantofi sport marca Nike sau produse marca Lexibook, la preturi avantajoase. Oferta completa este disponibila in catalog Lidl.

Retailerul a inceput inca de anul trecut sa ofere prin intermediul ofertelor Lidl prezentate in catalogul cu aparitie saptamanala, saptamani tematice, prin care ofera specialitati culinare din diferite tari.

Romanii au astfel posibilitatea sa incerce diverse specialitati de pe toate continentele si la preturi avantajoase. In magazinele Lidl consumatorii romani sau bucurat de saptamani tematice asiatice, americane, spaniole, italiene etc, iar in aceasta saptamana pot savura din cea germana.

Recent, un alt retailer care apartine de acelasi grup german ca si Lidl, este vorba de Kaufland, a lansat prin intermediul ofertelor proprii, o saptamana cu tema spaniola, prin care a oferit clientilor posibilitatea de a incerca produse specifice acestei tari. Oferta comerciantului o puteti gasi in catalog Kaufland.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping