• Home
  • Shopping
  • Revelion 2012 in restaurantele din Bucuresti
Revelion 2012 in restaurantele din Bucuresti
6 Decembrie 2011
Dupa ce in articolul anterior am prezentat oferta de Revelion 2012 a celor mai importante cluburi din Bucuresti de aceasta data a venit randul restaurantelor.

In Bucuresti sunt inregistrate peste 900 de restaurante si mare parte dintre acestea asteapta cu nerabdare noaptea de Revelion pentru a organiza petrecerea anului.

Casa Doina (580 lei/persoana)

Muzica live, Open Bar si preparatele delicioase sunt tentatiile pregatite de restaurantul Casa Doina pentru noaptea de Revelion. Pentru grupurile mai mari de 8 persoane primiti un discount de 8%, iar daca grupul este mai mare de 12 persoane reducerea acordata este de 10%. Reducerile mentionate anterior se acorda in cazul rezervarilor achitate pana in data de 10 decembrie 2011.

Locanta Jaristea (850 lei/persoana)

Una dintre cele mai renumite locatii din Bucuresti, Locanta Jaristea va asteapta cu preparate traditionale cu dichis, in nota caracteristica, precum si cu bautura la discretie. Petrecerea va fi animata de Kera Calita, impreuna cu invitati de seama precum Monica Anghel si Maria Buza, insotiti de o intreaga suita de trupe si interpreti renumiti.

Caru cu Bere (500 lei/persoana)

In acest pret aveti inclusa masa de Revelion, bautura si antrenul. Pentru grupurile mai mari de 15 persoane se acorda o reducere de 10% in timp ce pentru copiii sub 12 ani veti plati cu 50% mai putin. Copiii se vor bucura de un meniu special - "Prichindel".

Hanul Berarilor Interbelic (470 lei/persoana)

Masa festiva, open bar, program artistic, DJ si focurile de artificii sunt componentele petrecerii de Revelion organizate in centrul Bucurestiului la restaurantul Hanul Berarilor Interbelic.

Cititi si Revelion 2012 in hotelurile de cinci stele din Bucuresti sau Revelion 2012 in cluburile din Bucuresti

Bolta Rece (de la 350 lei/persoana)

Una dintre cele mai vechi prezente in randul restaurantelor din Bucuresti, Bolta Rece organizeaza petrecerea de revelion in 4 saloane distincte: Intim (40 locuri), Imperial (160 locuri), Panoramic (160 locuri) si Crama (80 locuri). In primele 3 saloane pretul de persoana pentru petrecerea de Revelion 2012 este de 450 lei in timp ce pentru Crama veti plati 350 lei.

Tarifele respective sunt pretul pentru petrecerea animata de DJ. De asemenea, bucatarii de la Bolta Rece va promit o masa festiva de neuitat, udata din plin cu bauturi pe alese.

Izvorul Rece (350 lei/persoana)

O petrecere care ii are ca invitati pe Cornelia Catanga, Aurel Padureanu, taraful restaurantului, DJ Valy, impreuna cu numeroase alte surprize pe care organizatorii se straduiesc sa le tina secrete, promit sa faca memorabila noaptea dintre ani pentru participantii la Revelionul organizat de restaurantul Izvorul Rece. In plus, printre preparatele delicioase care ii asteapta pe gurmanzi, se numara tartine cu icre negre si de manciuria, muschi de vita in sos de piper cu gnocchi di potato sau berbecut la protap si vin fiert.

Doi Cocosi (300 lei/persoana)

Restaurantul aflat pe sos. Bucuresti -Targoviste a pregatit o petrecere traditionala pentru cumpana dintre ani. Pretul nu include bauturile spirtoase, ci doar mancarea, o sticla de vin, cafea si apa. Programul artistic, asigurat de un taraf de muzica populara, o formatie de muzica usoara precum si alti cativa interpreti .

Taverna Sarbului (de la 280 lei/persoana)

Oferta de Revelion a unuia dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucuresti include pe langa 2 meniuri la alegere si un program artistic sustinut de Corina Chiriac precum si de o fanfara din Serbia plus un DJ. Printre bauturile incluse se numara si bautura traditionala sarbeasca slibovita.

Daca nu ati reusit sa va hotarati asupra locului unde sa va petreceti Revelionul 2012 puteti sa consultati ofertele cluburilor din Bucuresti sau sa urmariti pe moneycenter.ro articolul urmator dedicat petrecerii de Revelion in hotelurile bucurestene.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping