Revelion 2012 in cluburile din Bucuresti
29 Noiembrie 2011
Apropierea Revelionului a incins lupta intre cluburile din Bucuresti in incercarea de a atrage cat mai multi clienti la petrecerea pe care o organizeaza la sfarsit de an.

In continuare ne-am propus sa prospectam ofertele de Revelion ale unora dintre cele mai cunoscute cluburi din Bucuresti :

Fratelli (600 lei/persoana)

In acest pret aveti acces nelimitat la bauturi si mancare. Petrecerea este cu tematica, participantii fiind invitati sa intre in atmosfera filmului italian La Dolce Vita. Tinuta recomandata este cea inspirata de personajele lui Fellini.

Hard Rock Cafe (630 lei/persoana).

Preparatele sunt cele specifice Hard Rock, insa intr-o nota festiva, in timp ce bauturi precum vinul sunt la discretie. Vodca si whisly-ul sunt incluse in pret in limita a 40 ml/persoana, iar sampania in limita a 150 ml. Petrecerea va fi animata de trupa Popas Band si de un DJ.

Tribute (pornind de la 200 lei/persoana)

Tribute organizeaza petrecerea de Revelion sub numele de Orient Express 2012 si are mai multe categorii de oferte, la preturi pornind de la 200 lei/persoana.

Cititi si Revelion 2012 in hotelurile de cinci stele din Bucuresti sau Revelion 2012 in restaurantele din Bucuresti

Coyote Cafe (300 lei/persoana)

La un pret de 300 lei/persoana aveti parte de un concert Smashed Mosquito precum si de muzica mixata de un DJ. Bufetul suedez pregatit de organizatori contine preparate traditionale de sezon precum soric, frigarui de pui sau platou de fructe.

Bamboo (incepand de la 150 lei/persoana)

Unul din cele mai cunoscute cluburi de noapte din Bucuresti, Bamboo organizeaza o petrecere de Anul Nou la care puteti participa in schimbul a 150 lei de persoana, suma in care este inclusa intrarea si "food bar". Daca doriti sa inchiriati o masa de 8 persoane preturile pornesc de la 500 euro si pot ajunge la 1000 euro. Gazdele pastreaza surpriza serii anuntand ca invitati speciali pe Guess Who si Grasu XXL. Puteti beneficia de 10% discount pentru achitarea rezervarii pana la 01.12.2011.

Club Maxx (100 lei/persoana)

Club Maxx din complexul studentesc Regie organizeaza o petrecere de Revelion la care invitati vor fi Andreea Banica si trupa Akcent. Taxa de intrare este de 100 lei, care include si un bon de consumatie in valoare de 50 lei.

Club Dumars (50 lei/persoana)

Un alt club renumit in randul studentilor politehnisti, Dumars conditioneaza intrarea la petrecerea de Revelion de achitarea unei taxe de 50 lei. Petrecerea, in schimb, se anunta nepretuita.

The Gin Factory Pub (390 lei/persoana)

Bufet suedez, open bar, longe jazz si muzica animata de un DJ sunt cateva din tentatiile cu care va invita pubul din Centrul Vechi al Bucurestiului.

Princess (170 lei/persoana)

In Clubul Princess va concerta trupa Connect-R si va puteti delecta cu mancarea servita in regim de bufet suedez.

Salsa (200 lei/persoana)

Un Revelion 2012 in stil latino va asteapta in 2 din cluburile Salsa - Picante din Strada Schitul Varvari si Caliente situat in Intrarea Iulia Hasdeu. Mancarurile cu specific si bautura la discretie va vor asigura veselia necesara trecerii in noul an.

The Vintage Pub (290 lei/persoana)

Pachetul include un bufet generos, cu preparate calde si reci, desert si o gama foarte variata de bauturi, in regim open bar. Petrecerea este garantata de traditia clubului.

Blue Night Regie (30 lei/persoana)

Pentru un buget low-cost clubul Blue Night din Regie pare a fi solutia ideala, costul fiind de doar 30 lei/persoana.

Daca inca mai aveti dileme despre locul unde doriti sa va petreceti noaptea de Revelion, in asa fel incat sa va amintiti de ea tot anul, urmariti pe moneycenter.ro editia referitoare la restaurantele care organizeaza petreceri pentru noaptea dintre ani.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping