• Home
  • Shopping
  • Reteaua Profi mai adauga inca doua noi magazine
Reteaua Profi mai adauga inca doua noi magazine
27 Noiembrie 2012
Lantul de retail Profi a ajuns la 142 de unitati pe piata locala dupa inaugurarea magazinelor din Campulung si Bistrita.

Numarul localitatilor in care activeaza PROFI Rom Food a ajuns la 86, odata cu inaugurarea unui magazin in Campulung Muscel, si apoi prin deschiderea celei de a doua unitati PROFI din Bistrita, lantul de retail a ajuns la un total de 142 de unitati.

"De la inceputul lunii, am deschis deja doua magazine, la Braila si Focsani, iar prin celelalte doua care isi deschid portile, PROFI creeaza aproape 100 de noi locuri de munca, la care se vor mai adauga si altele pana la sfarsitul anului," a declarat Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food.

Magazinul din Campulung Muscel este amplasat la parterul unui bloc de locuinte, pe Str. Gruiului nr.63, intr-un cartier nou si foarte populat. Are o suprafata totala de 537,13 m.p. si o sala de vanzari de 281,50 m.p.

Magazinul din Bistrita, oras cu aproximativ 80.000 de locuitori, se va afla pe principala artera, Bulevardul Independentei la nr. 52, tot la parterul unui bloc de locuinte. Suprafata sa totala este de 515 m.p., iar sala de vanzari ofera 384 m.p. pentru expunerea gamei de aproximativ 5000 de produse adresate celor care merg la cumparaturi la PROFI in aceasta zona intens circulata.

Inaugurarea celor doua magazine a fost insotita de minitarguri cu bunatati de sezon, atractii diverse, muzica si dansuri populare precum si vouchere de cumparaturi.

Pe piata locala de retail lantul de magazine PROFI ii are ca si competitori pe nemtii de la Lidl, care au intrat in piata anul trecut prin achizitia retailerului Plus sau lantul de magazine Penny Market, prin magazinele Penny Market si Penny Market XXL.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping