• Home
  • Shopping
  • Reteaua de magazine LaDoiPasi a ajuns in fiecare judet din Romania
Reteaua de magazine LaDoiPasi a ajuns in fiecare judet din Romania
17 Martie 2014
Programul de franciza dezvoltat de catre METRO Cash&Carry Romania, este cea mai mare retea de magazine de proximitate din tara, fiind reprezentata in fiecare judet din Romania. La doi ani de la lansarea pe piata, peste 700 de comercianti au adoptat modelul de business LaDoiPasi.

In topul județelor cu cel mai mare numar de magazine LaDoiPasi se numara: Constanta, cu 47 de magazine; Brasov, cu 42 de magazine; Bucuresti si Iasi, cu cate 37 de magazine Ultimul judet in care a fost deschis un magazin este Salaj, fiind astfel cel de-al 41-lea judet in care este reprezentata reteaua LaDoiPasi, primul magazin deschis in luna decembrie 2013.

"Inca de la lansarea sa, programul LaDoiPasi si-a propuns sa ii sustina pe micii comercianti in dezvoltarea propriilor afaceri. Experții METRO Cash&Carry Romania ofera consultanta proprietarilor dornici sa fie parteneri in retea, pastrandu-le independeta administrativa si financiara, iar aprecierile pozitive din partea clientilor magazinelor LaDoiPasi reprezinta o confirmare a rezultatelor acestor eforturi. Ne propunem sa dezvoltam in continuare intregul program si sa facem tot ceea ce este necesar pentru a raspunde eficient nevoilor de afaceri ale clientilor nostri", a declarat Gilles Roudy, Director General METRO Cash&Carry Romania.

Reteaua LaDoiPasi le ofera micilor comercianti tradiţionali sansa de a beneficia de numeroase avantaje care sa ii ajute in cresterea competitivitatii pe piata. METRO Romania ofera proprietarilor magazinelor LaDoiPasi consultanta in diverse domenii cu impact major asupra dezvoltarii afacerii lor, precum: cursuri de instruire, consultanta pe toata perioada desfasurarii parteneriatului si asistenta in programele de marketing.

In plus, METRO Cash&Carry Romania publica in mod regulat un catalog LaDoiPasi, promovand selectiv produsele proaspete si ultra proaspete, precum si produsele marca proprie, care aduc un plus in diferentierea acestor magazine in piata si in preferintele consumatorilor finali.

METRO Cash&Carry este reprezentata in 29 tari cu peste 750 de magazine si aproximativ 120.000 angajati in intreaga lume.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping