• Home
  • Shopping
  • Reduceri de pana la 50% de Black Friday 2013 la Domo
Reduceri de pana la 50% de Black Friday 2013 la Domo
18 Noiembrie 2013
Domo anunta pentru Black Friday reduceri de pana la 50% la mai multe categorii de produse, suplimentarea cu 50% a personalului care va sta la dispozitia clientilor si implementarea unei noi conexiuni in banda larga, de 8 ori mai rapida fata de cea de anul trecut.

In plus, compania a investit si intr-un up-grade al softului de gestiune in scopul reducerii cu pana la 50% a timpului petrecut la case.

Toate cele 97 de magazine Domo din București si din tara vor fi pregatite sa-si intampine clientii la evenimentul Black Friday. Cumparatorii vor avea la dispozitie o gama variata, de peste 8.000 de produse, inclusiv modele disponibile exclusiv in magazinele Domo.

"Ne asteptam la vanzari de pana la 8-9 ori mai mari fata de media unei luni normale. Tocmai de aceea am facut din timp toate pregatirile ca sa le putem oferi clientilor nostri atat produsul dorit la un pret redus, cat si cea mai buna experienta de cumparare de Black Friday la Domo. Am suplimentat suprafata de depozitare cu peste 2.500 de metri patrati, am crescut cu 50% numarul personalului si am incheiat contracte cu firme premium de curierat pentru onorarea comenzilor online", a declarat Ligia Rosu, Marketing Manager Domo.

Se estimeaza cresteri substantiale ale vanzarilor Domo la toate gamele de produse, cu varfuri inregistrate la cateva categorii, precum tablete, smartphone-uri, smart TV si TV 3D. Domo asteapta, de asemenea, o crestere a vanzarilor pe segmentul electrocasnicelor mici, in cazul carora estimarea ar fi de pana la cinci ori mai mare comparativ cu media unei luni obisnuite.

Pentru a sonda cat mai detaliat preferintele, nevoile si optiunile clientilor de Black Friday, Domo a lansat pe 1 noiembrie aplicatia "Spune ce-ti doresti de Black Friday!". Sondajul a fost completat pana in prezent de peste 3.500 de persoane si se va incheia pe 15 noiembrie. Rezultatele preliminare ale sondajului arata ca mai mult de 30% dintre respondenti intentioneaza sa aloce un buget de aproximativ 1.000 de lei pentru cumparaturile de Black Friday.

Evenimentul Black Friday la Domo urmeaza sa inceapa in data de 22 noiembrie 2013, la fel ca si in cazul celui mai important magazin online din Romania, eMAG. Tot in data de 22 noiembrie urmeaza sa inceapa campania de reduceri si la Flanco sau evoMAG.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping