Noutati SHOPPING


Programul de franciza dezvoltat de catre METRO Cash&Carry Romania, este cea mai mare retea de magazine de proximitate din tara, fiind reprezentata in fiecare judet din Romania. La doi ani de la lansarea pe piata, peste 700 de comercianti au adoptat modelul de business LaDoiPasi.
Pastelurile, nuantele primavaratice de verde, tonurile calde de beige si maro, cat si explozia de culori vivace precum portocaliul, albastrul sau rosul isi pun amprenta asupra principalelor tendinte de design interior din aceasta primavara, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit.
Majoritatea clientilor din centrele comerciale achizitioneaza alimente, si mai putin de jumatate cumpara imbracaminte si incaltaminte.
Millennium Bank a acordat o finantare de 20.8 milioane de lei dezvoltatorului Mara Com.Mixt din Arad pentru construirea noului magazin Kaufland din Targu-Mures.
In magazinele Praktiker Craciunul precum si Revelionul 2014 inseamna o schimbare in programul normal de lucru.
In magazinele Penny Market sarbatoarea Craciunului precum si Revelionul 2014 inseamna o schimbare in programul normal de lucru.

Curs valutar banci (EUR)

17.04.2014

Top cumparare

1. Alpha Bank4.4500 in crestere
2. RIB4.4350 in crestere
3. Bank Leumi4.4339 in crestere

Top vanzare

1. RIB4.4890 in crestere
2. Alpha Bank4.4900 in crestere
3. Bank Leumi4.4972 in crestere

Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Important! Nu pierde cele mai noi promotii, stiri si analize!