Profi se extinde cu inca 6 noi magazine
18 Ianuarie 2013
Reteaua de magazine Profi a achizitionat 6 magazine de la Alimrom, o companie din Cluj detinuta de doi investitori locali.

Prin aceasta achizitie, reteaua de magazine Profi din Romania ajunge la 156 de unitati, si se afla in topul retailerilor dupa numarul de magazine, dupa Mega Image si lantul de magazine de discount Lidl.

Achizitia vine dupa ce in 2012, Profi a cumparat reteaua de magazine detinuta de catre reteaua din Sibiu Alcomsib. Pentru acest an retailerul are alocata o suma de 18 milioane de euro pentru extinderea retelei de magazine, prin noi deschideri sau preluari.

In aceasta saptamana Profi a inaugurat primul sau magazin de sine statator din Bucuresti, si a ajuns sa detina 23 de unitati in capitala.

"Acest proiect ’stand alone’ este construit in intregime dupa specificatiile noastre, adaptand conditiile standard la constrangerile terenului pe care a fost proiectat; el ofera conditii optime de vanzare, conform normelor Profi," a declarat Cosmin Calugar, Directorul de expansiune al companiei PROFI Rom Food.

In 2013, Profi intentioneaza sa deschida 45 de magazine, atat in format standard, cat si in micile formate City (pentru zone urbane) si Loco (pentru cele rurale). Din primavara, atat in capitala, cat si in Cluj vor aparea magazine City.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping