Profi deschide un nou tip de magazin
18 Aprilie 2013
Reteaua de magazine Profi se imbogateste cu un nou format de magazin de tip mall, si ajunge la un numar de 163 de unitati pe piata locala.

Profi a inaugurat joi, un nou concept de magazin, Profi Mall, reteaua ajungand astfel la 163 de unitati, a anuntat retailerul. Noul magazin este situat in Oradea.

"Cautam in permanenta noi formate de magazin, adaptate la asteptarile clientilor," a declarat Pawel Musial, Directorul general Profi. "De asta data, ne straduim sa intelegem mai bine ce asteapta de la noi acest gen de consumator si de aceea testam un format adecvat prezentei noastre in centre comerciale; ne asteptam ca in viitor sa apara tot mai multe astfel de magazine in mall-uri."

"Prezenta Profi vine in intampinarea nevoilor clientilor centrului comercial, care au solicitat in mod constat un retailer pe zona de food, dar si pentru a deservi zona cu produsele comercializate de acestia", declara administratorul Shopping Center Holding, Cristina Dinu.

Vezi si catalogul cu oferte de la Profi.

Profi Mall este un proiect pilot in care accentul este pus in principal pe gama de produse proaspete. Magazinul are o suprafata de aproximativ 790 metri patrati si se afla amplasat la parterul centrului comercial Oradea Shopping City, in zona primei intrari.

La sfarsitul lunii martie, Profi a inaugurat primele magazine urbane de format mic, administrate de comercianti parteneri, cu mai putine sortimente fata de unitatile standard si cu circa 12 angajati pentru fiecare magazin.

In momentul de fata, magazinele PROFI se gasesc in 88 de localitati din 36 de judete, ocupand astfel cea de a doua pozitie in topul retailului modern din Romania. Profi este detinuta de fondul de investitii Enterprise Investors.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping