Profi are un nou sediu in Timisoara
27 Iunie 2012
Compania a anuntat ca sediul central al magazinelor Profi Rom Food se muta intr-o noua locatie cu o suprafata de aproximativ 2400 mp.

Datorita dezvoltarii alerte din ultimul an, Profi se muta intr-o cladire noua, cu sapte etaje, de pe Calea Sever Bocu numarul 131, din Timisoara. Angajatii companiei vor avea la dispozitie un spatiu mai mare, de aproximativ 2400 mp, care dispune de parcare proprie, iar la parter se gaseste un magazin mini Profi.

Magazinul mini Profi aflat la parterul noului sediu este un proiect experimental in care se vinde intreaga gama de produse proaspete a companiei si unde se monitorizeaza noi idei de retail.

Mutarea in noul sediu, permite adunarea sub acelasi acoperis a tuturor birourilor care erau imprastiate prin mai multe locatii din Timisoara si oferirea unui spatiu de lucru adecvat pentru angajati, a declarat Pawel Musial, Director General Profi Rom Food.

Pe piata romaneasca, retailerul este concurat de catre reteaua de magazine LIDL, care activeaza pe nisa magazinelor de tip discount sau Mega Image, care are o prezenta mai puternica in capitala.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping