• Home
  • Shopping
  • Profi a deschis un magazin nou in Rosiori de Vede
Profi a deschis un magazin nou in Rosiori de Vede
30 Mai 2013
Primul magazin PROFI din Rosiori de Vede, a fost deschis in data de 29 mai 2013, aceasta fiind cea de a 90-a localitate din Romania si a doua din judetul Teleorman, dupa Videle, in care retailerul se face prezent.

Noul magazin este situat pe strada Rahovei bloc 101 si functioneaza in format PROFI standard, avand o suprafata totala de 660 metri patrati si o sala de vanzari de 403 metri patrati.

"Politica noastra este sa le oferim clientilor produse bune, la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata, care se regasesc in oferte si promotii pentru buzunarul fiecaruia", a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food. "Rezultatele noastre de pana acum confirma ca aceasta politica face ca magazinele PROFI sa fie un vecin apreciat".

Vezi si Care sunt cele mai noi oferte din catalogul PROFI.

Primii 300 de clienti care au cumparat produse de mai mult de 50 de lei au primit plase cu produse Proxi sau cate una din faimoasele jucarii "Ceata lui Pitigoi".

Ca si celelalte magazine PROFI din tara, cel deschis astazi ofera acces gratuit la internet tuturor celor care il viziteaza, indiferent daca fac sau nu cumparaturi.

Prin cele 166 de magazine prezente in 36 de judete, PROFI se situeaza in acest moment pe locul doi in randul celor mai mari retaileri din Romania, inaintea Lidl sau Penny Market.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping