Profi a deschis primul magazin din Bacau
21 Februarie 2013
Incepand cu data de 20 februarie 2013, Profi a ajuns cu reteaua de magazine si in orasul Bacau, fiind magazinul cu numarul patru din judetul Bacau.

Prin deschiderea noului magazin, retailerul Profi a ajuns la 151 de unitati, prezente in 36 de judete. Magazinul din Bacau este situat in centrul orasului, pe Str. Nicolae Balcescu nr.1, la parterul unui imobil de locuinte, magazinul are o suprafata totala de 665 mp cu o suprafata de vanzare de 368 mp.

In judetul Bacau, Profi mai are deschise magazine in Comanesti, Onesti si Moinesti. Pentru magazinul deschis in Bacau, Profi a creat 22 de noi locuri de munca. Ofertele si promotiile Profi se regasesc in catalogul Profi.

"De acum, si locuitorii orasului Bacau se pot bucura de gama de peste 5000 de produse aflate in mod curent in magazinele noastre, precum si de preturile foarte bune si de atractivele promotii permanente datorita carora aceste unitati sunt apreciate in toata tara,"a declarat Pawel Musial, Director general PROFI Rom Food.

PROFI Rom Food este unul din principalele lanturi de retail alimentar din Romania, cu 151 de magazine in prezent si cu planuri pentru deschiderea altor cel putin 44 in cursul acestui an.

Retailerul cu cele mai multe inaugurari de noi magazine in acest an esteMega Image, care in luna februarie urmeaza sa treaca de 200 de magazine pe piata locala.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping