• Home
  • Shopping
  • Profi a deschis 4 noi magazine in ultima saptamana
Profi a deschis 4 noi magazine in ultima saptamana
1 Martie 2013
Dupa ce in data de 27 februarie Profi a inaugurat cate un al treilea magazin in Targu Jiu si Iasi, sfarsitul saptamanii vine cu inaugurarea unor noi magazine in Bacau si Bucuresti.

Prin aceste noi deschideri, reteaua de magazine Profi a ajuns la un numar de 155 de unitati, pana la finalul anului retailerul intentioneaza sa mai deschida inca 40 de magazine noi, in toata tara.

Magazinul deschis in aceasta saptamana in Targu Jiu este amplasat in centrul orasului, pe Str. Victoriei, la parterul complexului comercial Parang, si dispune de o suprafata totala de 550 mp, din care 295 mp reprezinta zona de vanzare.

Magazinul din Iasi este amplasat la parterul blocului 589 din str. Pacurari, si are o suprafata totala de 495 mp cu o sala de vanzari de 294 mp.

Magazinul Profi cu numarul 24 din Bucuresti se afla pe Calea Rahovei la numarul 355. El are o suprafata totala de 383 mp si o sala de vanzari de 206 mp.

Noul magazin din Bacau, al doilea din localitate, primul fiind deschis tot in acest an, se afla la parterul unui bloc de locuinte de pe strada Mioritei numarul 11, avand o suprafata totala de 887 mp si o sala de vanzari de 541 mp. In judetul Bacau functioneaza in prezent cinci magazine Profi, in localitatile Comanesti, Moinesti, Onesti si Bacau 2 unitati. Ofertele si promotiile comerciantului sunt prezentate in catalogul Profi, disponibil si online.

"Ne vom continua extinderea intr-un ritm sustinut deoarece avem forta sa facem acest lucru in conditiile in care din punct de vedere al numarului de metri patrati de spatiu de retail pe cap de locuitor Romania se situeaza la mai putin de jumatate fata de nivelul Europei Centrale", a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food.

PROFI Rom Food este unul din principalele lanturi de retail alimentar din Romania, cu 155 de magazine, amplasate in toata tara.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping