• Home
  • Shopping
  • Piata de reduceri colective face primele victime importante
Piata de reduceri colective face primele victime importante
28 Martie 2012
Unul din primele site-uri de reduceri colective aparute pe piata online romaneasca a anuntat ca isi inceteaza activitatea

Site-ul de reduceri colective Goldendeals a anuntat ca isi inceteaza activitatea comerciala in Romania, clientii care au cumparat cupoane de reduceri prin intermediul acestui site nu vor fi afectati, acestea raman valabile.

Piata de reduceri colective a aparut initial in SUA in anul 2008, odata cu lansarea site-ului Groupon. Inca de la lansare, strategia de atragere a clientilor s-a bazat pe oferirea de reduceri situate intre 50% si 90%.

Pentru clienti reprezinta un mod diferit de a efectua cumparaturile online, iar pentru comercianti un mod diferit pentru a-si face reclama si a atrage noi clienti.

Achizitia se efectueaza prin intermediul unui cupon, iar pentru a deveni activa, promotia trebuie sa fie achizitionata de un numar prestabilit de cumparatori.

De la primele aparitii in Romania, numarul de site-uri a crescut spectaculos, depasind in prezent 100 de unitati. Unele dintre acestea au avut doar o aparitie efemera, nefiind capabile sa se impuna pe o piata extrem de concurentiala.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping