• Home
  • Shopping
  • Peste 700 de produse cu specific italian in magazinele METRO
Peste 700 de produse cu specific italian in magazinele METRO
29 Mai 2013
METRO Cash & Carry Romania sarbatoreste Ziua Nationala a Italiei, prin cea de-a treia editie a programului "Il Gusto d'Italia". Programul se bucura, de sustinerea Ambasadei Italiei la Bucuresti si a Institutului Italian de Comert Exterior Bucuresti.

Programul se desfasoara in perioada 30 mai - 12 iunie 2013, in magazinele METRO din intreaga tara. In aceasta perioada se promoveaza cultura si gastronomia Italiei, clientii METRO vor putea beneficia de o ofertă promotionala la peste 700 de produse cu specific italian, dar si de alte activitati culinare speciale.

"Sunt onorat ca METRO Cash and Carry Romania participa la cea de-a 5-a editie a Festivalului Italian oferind vizibilitate si promovare produselor noastre. Imi doresc foarte mult ca aceasta initiativa sa imbunatateasca colaborarea in domeniul agroalimentar si gastronomic intre Romania si Italia, la fel ca in editiile precedente", a declarat E.S. domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei la Bucuresti.

"Sunt convins ca initiativele precum cea organizata de METRO Cash & Carry Romania, devenita deja o traditie, sunt foarte utile intrucat permit consumatorilor romani sa aprecieze varietatea si calitatea produselor gastronomice italiene, stimuland in acelasi timp utilizarea acestora in alimentatia cotidiană", a declarat domnul Mario Iaccarino, director al Biroului de la Bucuresti al ICE-Agentia pentru Promovarea in Strainatate si Internationalizarea Societatilor Italiene.

Vezi si oferta METRO din cataloagele de produse METRO.

Oferta "Il Gusto d’Italia" din magazinele METRO, cu peste 700 de produse cu specific italian, include alimente din categorii variate: branzeturi, carne procesată (mezeluri), paste, sosuri, legume, fructe, peste, vinuri, sortiment variat de capere, anghinare, ulei masline, otet balsamic si cafea italiana. Dintre acestea, 70 de produse apartin unor marci italiene recunoscute la nivel international.

"Suntem incantati sa organizam cea de-a treia editie "Il Gusto d’Italia". Succesul inregistrat de editiile anterioare ne-a convins sa transformam acesta sarbatoare intr-o traditie METRO Cash & Carry Romania. Prin "Il Gusto d’Italia" incercam sa le oferim clientilor nostri o experienta autentica, atat din punct de vedere culinar, prin degustari si demonstratii specifice bucatariei italiene, cat si din punct de vedere cultural, prin organizarea unei expozitii fotografice cu imagini din Italia, si prin momente muzicale specifice acestei zone", a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Carry Romania.

METRO Cash & Carry este reprezentata in 29 tari cu peste 700 de magazine cash & carry. Cu peste 120.000 angajati in intreaga lume, compania a atins vanzari de aproximativ 32 miliarde euro in 2012. METRO Cash & Carry este o divizie de vanzari a METRO GROUP, unul dintre liderii comertului la scara mondiala.

In 2012, vanzarile METRO GROUP au atins cifra de 67 miliarde euro. Compania numara aproximativ 280.000 de angajati si opereaza aproximativ 2.200 de locatii in 32 tari. Din cadrul METRO GROUP face parte si divizia de supermarket-uri Real, cu prezenta si pe piata locala.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping