• Home
  • Shopping
  • Penny Market a ajuns la 128 de magazine in Romania
Penny Market a ajuns la 128 de magazine in Romania
27 August 2012
Prin deschiderea la finalul saptamanii trecute a magazinului din Borsa, Penny Market a bifat magazinul cu numarul 128 din retea.

Noul magazin deschis de catre REWE Romania sub sigla Penny Market este situat in orasul Borsa, judetul Maramures. Unitatea a fost deschisa in data de 23 august, si este situata pe strada Libertatii la numarul 45 A.

Suprafata magazinului pentru vanzare este de 705 mp, iar clientii au la dispozitie un numar de 67 de locuri pentru parcarea masinilor. Oferta de produse si promotiile sunt disponibile pe catalog Penny Market.

Prin deschiderea acestui magazin au fost create 17 noi locuri de munca, care se adauga la cei peste 2700 de angajati din intreaga tara.

Pe plan national, Penny Market este concurata de catre retelele de magazine Billa, Mega Image sau Lidl. Acesta din urma a urcat semnificativ in clasament, odata cu achizitia de anul trecut a retelei de magazine Plus. In prezent, aceste retele detin peste 100 de magazine la nivel nationala, iar expansiunea continua, doar in luna august Mega Image urmeaza sa deschida sau a deschis un numar de 5 magazine.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping