Categorie : Economii
Banca cu capital italian a redus dobanda oferita la depozitele in lei, oferind insa in continuare dobanzi mai mari de 5 procente la anumite scadente.
Categorie : Economii
Banca nu mai ofera clientilor dobanzi mai mari de 5 procente pentru economiile in lei, cea mai mare dobanda ajunge la 4.9%.
Categorie : Economii
Pentru economiile clientilor in euro dobanda nu mai trece de 1.6%, in timp ce la lei aceasta ajunge pana la 3.4%.
Categorie : Card de credit
Millennium Bank a redus dobanda anuala pentru cardurile de credit la 14,9% pentru primele sase luni de la emiterea cardului.
Categorie : Economii
Dupa mai bine de un an de zile, Banca Nationala a redus dobanda de politica monetara cu un sfert de procent, pana la 5 procente.
Categorie : Economii
Millennium Bank a lansat un nou depozit la termen in lei cu o dobanda de pana la 6.5% pe an, in functie de suma economisita.
Categorie : Credite
De aceasta reducere beneficiaza clientii care isi incaseaza salariul prin BCR, banca majorand de 2.5 ori discountul de dobanda oferit la creditele imobiliare in lei pentru achizitia unei locuinte.
Categorie : Shopping
Zonele de food, entertainment si spatiile pentru copii din centrelele comerciale, se vor extinde in urmatorii ani in detrimentul spatiului destinat magazinelor de fashion.
Categorie : Economii
Fata de luna aprilie a acestui an preturile de consum ale populatiei au crescut cu 0.23%, iar rata anuala a inflatiei a inregistrat o crestere usoara la 5.32%.
Categorie : Credite
Fondurile alocate pentru programul Pima Casa se subtiaza in fiecare zi, iar din cei 800 milioane de euro alocati pentru Prima Casa in 2013, au mai ramas aproximativ 100 milioane de euro.