Categorie : Shopping
In ultima perioada, tot mai multi romani acorda o importanta deosebita amenajarii gradinii, o mare parte dintre acestia optand pentru stilul mediteraneean deoarece, in acest mod, beneficiaza de confortul si linistea unei vacante chiar in propria gradina.
Categorie : Shopping
In aceasta perioada se inregistreaza o scadere a vanzarilor, datorita plecarii clientilor in vacanta, singura regiune care inregistreaza crestere este Moldova, deoarece se inregistreaza o crestere a celor care se intorc in tara.
Categorie : Shopping
Importatorul si distribuitorul de produse electrocasnice Gorenje Romania, parte a grupului sloven Gorenje, mizeaza pe o crestere cu 10% a vazarilor in acest an, comparativ cu 2012, la peste 13 milioane de euro.
Categorie : Credite
Potrivit unui proiect al Ministerului de Finante, introduse in sedinta de marti a Guvernului, programul Prima Casa ar urma sa renunte la varianta de credite in euro, romanii putand sa acceseze doar credite in lei.
Categorie : Economii
BCR a inregistrat la jumatatea anului 2013 un profit net de 556.7 milioane lei, rezultat semnificativ mai bun fata de pierderea de 548.5 milioane lei in acceasi perioada a anului trecut.
Categorie : Credite
Clientii OTP Bank se pot imprumuta mai ieftin in euro, daca apeleaza la creditele ipotecare de achizitie locuinta din oferta bancii.
Categorie : Credite
Banca promoveaza creditul ipotecar acordat in moneda nationala prin dobanzi apropiate de cele oferite la creditele in euro.
Categorie : Credite
Marja de dobanda a fost redusa de banca cu un sfert de procent, in cazul creditelor imobiliare acordate in moneda nationala.
Categorie : Credite
Banca Romaneasca a redus marja de dobanda la creditul Prima Casa in lei cu jumatate de procent, la doua procente.
Categorie : Economii
Banca Transilvania a micsorat dobanzile platite cu pana la jumatate de procent la depozitele in lei si cu pana la 0.75% la contul de economii in lei.