Categorie : Credite
Banca a inceput sa ofere clientilor posibilitatea de a accesa credite imobiliare cu dobanda fixa in primii 7 ani, dupa care dobanda devine variabila, in functie de evolutia indicilor Robor sau Euribor.
Categorie : Credite
Ajutati si de decizia Bancii Nationale de reducere a dobanzii de politica monetara, indicii Robor au inregistrat noi minime istorice in luna august.
Categorie : Economii
Banca Comerciala Romana ofera clientilor sai o noua modalitate de plata a produselor comandate pe site-urile comerciantilor parteneri, prin Click 24 Banking, in parteneriat cu PayU.
Categorie : Credite
Decizia BNR de reducere a dobanzii cheie la minimul de 4.5% pe an, si scaderea dobanzilor interbancare Robor ar trebui permita o ieftinire a imprumuturilor in moneda nationala.
Categorie : Credite
Dobanda la creditele acordate prin intermediul programului Prima Casa in moneda nationala a avut o evolutie descendenta in 2013, iar diferenta fata de varianta in euro se apropie acum de 2 procente.
Categorie : Shopping
Consumul redus, puterea aparatului si nivelul de zgomot produs sunt principalii factori de care trebuie tinut cont la achizitionarea unui aparat de aer conditionat.
Categorie : Credite
Banca a prelungit din nou promotia la credite de nevoi personale fara garantii, prin care ofera clientilor comisioane zero de analiza si administrare, de data aceasta pana la finalul anului 2013.
Categorie : Credite
Cea mai mare banca locala a redus dobanda la creditele imobiliare si ipotecare in lei, oferind o dobanda fixa de 6.25% pentru primii trei ani ai imprumutului, dupa care dobanda este variabila.
Categorie : Credite
Banca incearca sa revigoreze cererea pentru creditele de nevoi personale fara garantii, in scadere in ultimii ani, oferind o dobanda fixa pe toata perioada creditului.
Categorie : Economii
Printr-o miscare surpriza, Consiliul de administratie al Bancii Nationale a surprins ieri prin reducerea dobanzii de politica monetara, cu 0.5%, dupa ce in celelalte sedinte reducerea a fost de 0.25%.