Categorie : Economii
Millennium Bank ofera clientilor care isi deschid un cont curent in care sa isi vireze salariul lunar un bonus de pana la 600 lei.
Categorie : Credite
Banca desfasoara in prezent o promotie pentru clientii care doresc sa cumpere o locuinta prin intermediul programului Prima Casa in lei.
Categorie : Asigurari
Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis reluarea activitatii de emitere a asigurarii de raspundere civila RCA de catre Euroins.
Categorie : Shopping
Platforma online coradrive.ro este un serviciu care permite clientilor magazinelor Cora sa plaseze o comanda online, urmand ca apoi sa ridice produsele direct din magazin.
Categorie : Economii
Clientii Millennium Bank beneficiaza de un depozit promotional la trei luni in lei, care ofera una dintre cele mai avantajoase dobanzi din piata, de 5.5% pe an.
Categorie : Economii
BCR a lansat aplicatia eTokenBCR, care poate fi instalata de catre clienti pe propriul smartphone cu sistemul de operare preferat (iOS sau Android), pentru autentificarea si semnarea tranzactiilor prin platforma Click 24 Banking.
Categorie : Credite
BCR reduce dobanzile in lei pentru creditele de nevoi personale garantate Maxicredit cu pana la 3.4 puncte procentuale si cele la creditele negarantate in lei cu pana la 1 punct procentual.
Categorie : Credite
In luna iulie 2013, soldul creditelor acordate de banci a coborat cu 1.2% fata de luna iunie 2013, iar in ultimul an scaderea a ajuns la 4.4 procente.
Categorie : Asigurari
Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara a interzis temporar societatii de asigurari Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA sa mai incheie polite RCA.
Categorie : Credite
La jumatatea acestui an 1 din 5 credite acordate de banci era considerat neperformant, in crestere usoara fata de luna mai 2013, potrivit datelor Bancii Nationale.