Categorie : Card de credit
Posesorii de carduri Millennium Bank beneficiază acum de reduceri de 3% pentru cumparaturile achitate cu cardul de debit sau de credit in magazinele Domo.
Categorie : Card de credit
Banca Comerciala Romana a lansat, recent, Programul "Recomanda un prieten" care se adreseaza clientilor BCR detinatori de carduri de credit.
Categorie : Shopping
Decathlon, cel mai mare retailer european de articole sportive, va deschide noi magazine in centrele comerciale detinute de Fondul britanic de investitii Argo Real Estate Opportunities Fund, respectiv in Shopping City Sibiu si in Shopping City Suceava.
Categorie : Credite
BCR a lansat o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale cu accent pe accesibilitate şi simplitate si dobanzi fixe cuprinse intre 9.5% si 15.9%.
Categorie : Economii
In industria de call center din Romania, cele mai mari salarii sunt oferite vorbitorilor de limbi nordice sau de olandeza.
Categorie : Credite
KIWI Finance, liderul pietei de brokeraj bancar din Romania impreuna cu Banca Italo Romena, au lansat creditului imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena pentru achizitia de locuinte, care are cel mai mic cost din piata.
Categorie : Shopping
Dimensionarea corecta a sistemului de incalzire si eficienta centralei termice sunt factorii cei mai importanti de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem o centrala termica.
Categorie : Shopping
Produsele alimentare proaspete ar trece de bariera generata de neincrederea in calitatea, prospetimea si igiena garantate de un magazin online, daca acestea ar fi oferite de un retailer cunoscut.
Categorie : Credite
Indicii Robor au coborat la noi minime istorice in ultima saptamana, o veste buna pentru cei care au credite in moneda nationala.
Categorie : Credite
Volksbank a redus cu aproape 5 procente dobanda la creditul de nevoi personale in lei cu dobanda fixa, dupa ce dobanzile interbancare au coborat la noi minime istorice.