Categorie : Economii
(P) Luna decembrie ne-a adus vacanta de sarbatori si mai aproape! Pregatirile sunt in toi, targurile de Craciun ne imbie cu miros de scortisoara si promisiuni de cadouri pe alese. Si tu... nu iti mai vezi capul de treaba incercand sa finalizezi toate problemele anului in timpul foarte scurt ramas pana in 2014!
Categorie : Credite
Banca a modificat, din 26 noiembrie, conditiile de acordare a creditelor de nevoi personale in cadrul promotiei care se desfasoara pana pe 31 decembrie 2013.
Categorie : Credite
Erste Asset Management are, la 5 ani de la lansarea pe piata, peste 5 miliarde lei active in administrare si peste 110.000 investitori.
Categorie : Credite
Banca a relansat creditul Prima Casa pentru achizitia sau constructia de locuinte, suma maxima acordata fiind de 57.000 euro, echivalent lei.
Categorie : Comparatii
Accesul la e-mail si la calendarul de intalniri sau task-uri sunt cele mai folosite functionalitati pe telefonul mobil, de catre oamenii de afaceri.
Categorie : Credite
Banca Transilvania a redus dobanda la creditele de nevoi personale in lei cu pana la 2 procente, oferind in prezent unele dintre cele mai mici dobanzi din piata.
Categorie : Shopping
Domo anunta pentru Black Friday reduceri de pana la 50% la mai multe categorii de produse, suplimentarea cu 50% a personalului care va sta la dispozitia clientilor si implementarea unei noi conexiuni in banda larga, de 8 ori mai rapida fata de cea de anul trecut.
Categorie : Economii
Cea mai mare banca cu capital de stat a redus dobanda platita la depozitele populatiei in lei si euro cu pana la jumatate de procent.
Categorie : Credite
Pentru creditele de consum fara garantii in lei, Raiffeisen Bank a redus dobanda cu 1 procent, iar marja de dobanda pleaca acum de la 6.5%.
Categorie : Card de credit
Sensiblu si TBI Credit desfasoara o campanie care ofera avantaje clientilor care folosesc cardul TBI Credit la achizitionarea unor produse din farmaciile Sensiblu: 10% discount de fidelitate si 10% bani inapoi prin cardul TBI Credit.