Categorie : Economii
Cei care au economii in lei sau valuta primesc dobanzi tot mai mici din partea bancilor, care au redus din nou dobanzile la inceputul acestui an, la fel ca si in anii precedenti.
Categorie : Credite
Daca in urma cu cateva luni diferenta de dobanda dintre un credit ipotecar in lei si unul in euro era una semnificativa, acum costul unui credit in lei este mai mic decat pentru unul in euro.
Categorie : Credite
Indicele Robor la 3 luni utilizat de catre banci la stabilirea dobanzilor variabile pentru credite Prima Casa sau imobiliare in lei, a coborat sub pragul de 2 procente.
Categorie : Shopping
Craciunul precum si Revelionul 2014 au condus la modificarea programului de lucru al magazinelor Bricostore din intreaga tara.
Categorie : Shopping
In magazinele Mega Image din Romania, Craciunul precum si Revelionul 2015 inseamna o schimbare in programul normal de lucru.
Categorie : Credite
Bancile continua sa isi ajusteze oferta de credite pentru nevoi personale, in incercarea de a atrage putinii clientii care mai vor sa se imprumute.
Categorie : Economii
Preturile de consum au inregistrat o crestere usoara, de 0.01%, fata de luna anterioara, in principal datorita ieftinirii produselor alimentare.
Categorie : Card de credit
Banca Comerciala Romana a lansat, noul program de loialitate aferent cardurilor de credit pentru persoane fizice, care poarta denumirea de Programul "Bun de plata".
Categorie : Card de credit
Comerciantii online care vor implementa sistemul de procesare plati NETOPIA pe platformele lor si care isi vor deschide un cont curent la GarantiBank, vor beneficia de costuri zero de procesare.
Categorie : Economii
Banca Comerciala Romana ofera clientilor sai retail, de la inceputul acestei saptamani, posibilitatea sa cumpere aur direct de la ghiseele unitatilor sale, fara a mai fi nevoie de precomanda.