• Home
  • Shopping
  • Orange vine cu reduceri de pana la 90% la achizitiile online
Orange vine cu reduceri de pana la 90% la achizitiile online
19 Noiembrie 2012
Operatorul de telefonie mobila a lansat propria versiune pentru Black Friday si anume 7 zile cu reduceri de pana la 90% denumita "Black Week".

In perioada 19 - 25 noiembrie 2012 Orange are in desfasurare o promotie cu reduceri de pana la 90 de procente, la sute de produse, denumita "Black Week".

Promotia este disponibila doar la achizitiile din magazinul online www.orange.ro. In cadrul acestei promotii clientii Orange dar si cei care nu sunt clienti ai operatorului vor putea achizitiona telefoane mobile, tablete, laptopuri si alte produse cu reduceri de pana la 90 de procente.

La cumpararea unui telefon mobil, tableta sau laptop, reducerea ajunge pana la 90%, impreuna cu achizitia sau prelungirea unui abonament Orange.

In fiecare zi, de luni pana vineri in cadrul promotiei se vor introduce noi oferte, care se vor adauga celor deja existente, iar in zilele de sambata si duminica vor fi disponibile toate ofertele de vineri.

Promotia desfasurata de Orange se pliaza pe conceptul de Black Friday care incepe sa prinda si la comerciantii locali, dupa ce a fost promovat anul trecut de catre cei mai importanti retaileri din domeniul IT&C, printre care: eMag, Altex sau Flanco.

In acest an evenimentul urmeaza sa fie mai bine promovat, pentru data de vineri 23 noiembrie foarte multi comercianti au anuntat deja ca vor oferi promotii cu reduceri substantiale la sute de produse.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping