• Home
  • Shopping
  • Oferta de Paste de la Orange, reduceri si cadouri de pana la 200 euro
Oferta de Paste de la Orange, reduceri si cadouri de pana la 200 euro
17 Aprilie 2013
Clientii operatorului de telefonie mobila beneficiaza incepand de astazi de oferte de Paste, disponibile doar in magazinul online.

Toti vizitatorii magazinului online pot beneficia de oferta de Paste de la Orange. Astfel, clientii care cumpara un telefon sau o tableta si opteaza pentru un abonament nou sau isi prelungesc contractul pe 24 de luni vor beneficia de reduceri si cupoane cadou, de pana la 200 euro.

Orice comanda efectuata in magazinul online in perioada 16 aprilie - 15 mai aduce cumparatorului o reducere de 5 euro din valoarea totală a comenzii, cu care se poate acoperi costul transportului sau scadea pretul produsului achizitionat.

Verifica si care sunt cele mai noi oferte si promotii la telefoane mobile.

Dupa livrarea comenzii initiale, clientul va primi prin e-mail un cod de voucher personalizat, in valoare de 6 euro, pe care il poate trimite cunoscutilor, astfel incat si acestia sa beneficieze la randul lor de reduceri.

Cei care aleg sa trimita oferta si prietenilor, si ii conving sa o foloseasca, castiga cadouri valoroase.

La trei utilizari ale codului, clientul va primi cadou un voucher de 40 euro, la 6 prieteni convinsi va primi un alt cupon cadou de 80 de euro, iar la 15 valoarea cadoului creste la 200 de euro. Voucherele cadou pot fi folosite pentru achizitionarea de produse, sub forma de telefon, tableta, laptop sau accesorii, din magazinul online.

In plus, pentru fiecare folosire a voucherului clientii existenti vor primi cate 10 puncte Thank You, pe care le pot folosi conform programului Orange Thank You.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping