• Home
  • Shopping
  • Noi deschideri de magazine in saptamana 21-27 noiembrie
Noi deschideri de magazine in saptamana 21-27 noiembrie
27 Noiembrie 2011
Sfarsitul de an si implicit apropierea sarbatorilor de Craciun i-au impulsionat pe retaileri in deschiderea de noi magazine.

Dupa cum ne-a obisnuit lantul german de magazine Lidl a deschis 2 noi unitati, luni 21 noiembrie, in Arad si Iasi ajungand la un total de 126 magazine in Romania, Dedeman a deschis in data de 25 noiembrie al 26-lea magazin al retelei in orasul Tulcea in timp ce drogerie markt (dm) a deschis 2 noi unitati in Ploiesti (24 noiembrie) si Sibiu (25 noiembrie).

Tot in aceasta saptamana a fost inaugurat si al 9-lea hipermarket Auchan, de aceasta data in cadrul celui mai mare centru comercial din Craiova, Electroputere Parc in timp ce alt retailer francez, Decathlon, a deschis un magazin in cadrul centrului comercial Jupiter City din Pitesti, al 7-lea magazin al retelei in Romania.

Mega Image si-a consolidat pozitia de cel mai important retailer din Bucuresti inauguand un nou magazin de proximitate Shop&GO, de aceasta data pe soseaua Stefan cel Mare in timp ce H&M a mai deschis 2 noi magazine, cate unul in cadrul Maritimo Shopping Center Constanta (in data de 25 noiembrie) si Lotus Center Oradea (24 noiembrie).

In cadrul moneycenter.ro puteti consulta oferta online a celor mai importanti comercianti din Romania.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping