• Home
  • Shopping
  • Noi deschideri de magazine in saptamana 20-26 februarie
Noi deschideri de magazine in saptamana 20-26 februarie
26 Februarie 2012
Saptamana 20-26 februarie a adus mai multe deschideri de magazine precum si preluarea unui lant local de supermarketuri.

Dupa cum ne-a obisnuit discounterul german Lidl a inaugurat Luni, 20 februarie, un nou magazin in Bucuresti, pe strada Ziduri intre vii la numarul 24. In cadrul acestui magazin Lidl a organizat o promotie valabila pana astazi prin care castigatorul poate castiga dreptul de a pleca acasa cu toate produsele pe care le poate aduna in cosul de cumparaturi timp de 3 minute.

Carrefour a inaugurat al 47-lea supermarket al retelei in orasul Buzau, acesta fiind a doua unitate Carrefour din acest oras dupa hipermarketul deschis in anul 2008.

Miercuri, 22 februarie, a adus si deschiderea unui hipermarket Kaufland in Alexandria la doar cateva zile dupa ce un alt hipermarket fusese inaugurat in Bistrita.

Tot in cursul acestei saptamani Profi si-a extins reteaua de magazine proximitate prin achizitia lantului Al Comsib care detinea 6 unitati in Sibiu. Prin aceasta achizitie Profi ajunge la 113 magazine in Romania, fiind cel de-la treilea mare retailer din Romania dupa Lidl si Penny Market.

Prin intermediul moneycenter.ro puteti consulta oferta online a celor mai importanti retaileri din Romania.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping