• Home
  • Shopping
  • Noi deschideri de magazine in saptamana 14-20 noiembrie
Noi deschideri de magazine in saptamana 14-20 noiembrie
20 Noiembrie 2011
Saptamana 14-20 noiembrie a adus cu ea un numar record de noi hipermarketuri, supermarketuri si alte magazine deschise in Romania.

Astfel, Carrefour a deschis un hipermarket in Botosani, in cadrul centrului comercial Botosani Shopping Center precum si un supermarket Carrefour Market in Piata Veteranilor din Bucuresti. In acelasi timp Kaufland a deschis un nou hipermarket la Tecuci, judetul Galati, Lidl a mai deschis doua noi magazine Luni, 14 noiembrie, in Slatina si Ploiesti in timp ce drogerie markt a inaugurat al 43-lea magazin al retelei in orasul Alba Iulia.

Billa si-a consolidat prezenta in Cluj-Napoca prin deschiderea celui de-al treilea magazin in acest oras, Profi a deschis al 104-lea magazine al retei in orasul Targu-Jiu, judetul Gorj in timp ce Flanco a deschis cel de-al doilea magazin al retelei in orasul Constanta.

Tot in aceasta saptamana, H&M a deschis un al 8-lea magazin in Romania in Sun Plaza dupa cele deja deschise in Bucuresti (Afi Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Plaza Romania, Bucuresti Mall), Timisoara, Cluj-Napoca si Brasov.

In cadrul moneycenter.ro puteti consultata oferta online a celor mai importante lanturi de magazine din Romania.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping