• Home
  • Shopping
  • Noi deschideri de magazine in saptamana 12-18 martie
Noi deschideri de magazine in saptamana 12-18 martie
18 Martie 2012
Saptamana 12-18 martie a adus mai multe deschideri sau reamenajari de magazine in intreaga tara.

Unul dintre cei mai importanti retaileri din Romania, grupul Carrefour a deschis un al doilea supermarket in orasul Iasi, in complexul comercial Hala Centrala.

Tot in aceasta saptamana au mai aparut 2 magazine Mega Image Shop&Go in Bucuresti, unul dintre ele pe bulevardul Mihai Bravu in timp ce al doilea pe bulevardul Basarabia. Prin aceste noi unitati lantul de magazine Mega Image ajunge la 119 in intreaga tara, 14 dintre acestea fiind deschise de la inceputul anului 2012.

Planurile Mega Image pentru aceasta luna includ deschiderea a 3 noi supermarketuri.

Flanco a terminat in aceasta saptamana remodelarea magazinului deschis in orasul Sibiu dupa o investitie de 750.000 euro intr-un efort de a creste traficul si implicit, cifra de afaceri per magazin.

Daca Flanco a anuntat pentru acest an investitii de 3,5 milioane de euro in reamenajari sau deschideri de magazine un alt actor important in piata de IT&C si electronice, Domo, a anuntat inchiderea unui numar de 13 magazine pana la mijlocul anului 2013.

Pe langa inchiderile anuntate Domo vrea sa deschida 3 noi unitati in 2012, sperand sa inchida anul 2012 cu un numar de 106 magazine in intreaga tara.

Unul dintre cele mai extinse lanturi de magazine de tip discount, Penny Market, a anuntat deschiderea unui nou magazin in Galati, ajungand astfel la 124 de unitati Penny Market.

Prin intermediul moneycenter.ro puteti consulta cataloagele de produse ale celor mai importanti comercianti din Romania.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping