• Home
  • Shopping
  • Millennium Bank a finantat construirea unui nou magazin Kaufland in Targu-Mures
Millennium Bank a finantat construirea unui nou magazin Kaufland in Targu-Mures
4 Februarie 2014
Millennium Bank a acordat o finantare de 20.8 milioane de lei dezvoltatorului Mara Com.Mixt din Arad pentru construirea noului magazin Kaufland din Targu-Mures.

Cu o suprafata desfasurata de 10.200 de metri patrati, cladirea gazduieste 204 locuri de parcare la parter si magazinul la primul etaj. Constructia a fost demarata in august 2013 si a fost finalizata in decembrie 2013, iar deschiderea oficiala a avut loc pe 30 ianuarie 2014. Acesta este al doilea magazin Kaufland din Targu-Mures, fiind situat pe strada Livezeni.

Kaufland este cel mai mare retailer din Romania dupa valoarea vanzărilor, iar noul magazin din Targu-Mures este al 90-lea din tara. Compania este prezenta in Romania din 2005 si face parte din grupul german Schwarz.

Grupul Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine in 7 tari, in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania. Kaufland Romania a creat pana in prezent peste 12.000 de noi locuri de munca directe in Romania, la sediul central din Bucuresti, in magazinele deschise, precum si la centrele logistice situate in Parcul Industrial Ploiesti si Turda.

Mara Com.Mixt este un dezvoltator de hale industriale din Arad cu capital integral romanesc, fondat in 1991 si listat la bursa din 1996. Pe langă constructii, compania se ocupa si cu achizitionarea, vanzarea si inchirierea imobilelor pe care le detine. Millennium Bank a mai finantat Mara Com.Mixt cu 1.4 milioane de lei pentru pregatirea terenului pe care va fi construit un nou magazin Kaufland in Arad.

Portofoliul Millennium Bank de produse de finantare pentru companii include credite pentru capital de lucru reutilizabil si la termen, credite pentru investitii, descoperit de cont, scrisori de garantie si acreditive, precum si factoring. Banca acorda si finantari co-garantate de Fondul de Garantare a Creditului Rural si de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping