Metro ofera reduceri de 15% timp de 15 zile
17 Aprilie 2013
Retailerul de cash&carry Metro a lansat o promotie pe o perioada de 15 zile, prin care ofera reduceri de 15 procente la diverse produse.

Intre 11 aprilie si 26 aprilie 2013, in magazinele Metro veti gasi zilnic oferte de reducere cu 15% la diverse sortimente de produse. In fiecare zi sortimentul aflat la promotie este unul diferit.

Oferta se adreseaza clientilor magazinului, in limita stocului disponibil de produse. Produsele comercializare de Metro aflate in alte promotii nu beneficiaza de aceasta reducere.

Ofertele comerciantului sunt disponibile prin intermediul cataloagelor de oferte Metro, lansate o data la doua saptamani.

METRO Cash & Carry International, este principalul jucator de pe piata cash & carry internationala. Primul magazin din Romania a fost deschis in octombrie 1996, fiind si prima companie care a introdus pe piata locala sistemul de vanzare cash & carry, cea mai moderna forma de comert angro, cu plata la ridicarea marfii.

In prezent reteaua Metro cuprinde 32 de magazine, cu o suprafata totala de vanzare de aproximativ 190.000 de metri patrati.

Pe piata de cash & carry din Romania mai activeaza si Selgros, prin intermediul unui numar de 19 magazine. Sistemul cash & carry se adresea in special companiilor dar si persoanelor fizice, cumparaturile in aceste magazine se realizeaza pe baza unei legitimatii, eliberata de fiecare comerciant.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping