• Home
  • Shopping
  • Metro este aproape de finalizarea vanzarii diviziei Real
Metro este aproape de finalizarea vanzarii diviziei Real
30 August 2012
Reteaua de hypermarketuri Real din afara Germaniei urmeaza sa fie vandute de catre Metro, printre acestea se numara si cele aflate in Romania

Conform Bloomberg, retailerul german Metro care detine reteaua de hypermarketuri Real a decis la inceputul anului sa se concentreze pe pietele care aduc cele mai importante rezultate, si sa vanda operatiunile diviziei Real din afara Germaniei. In prezent grupul Metro se pare ca este in discutii avansate cu doua companii pentru aceasta vanzare.

Real detine un numar de 423 magazine localizate in Germania, Polonia, Rusia, Romania, Ucraina si Turcia.

Printre favorite la preluarea operatiunilor Real din afara Germaniei se afla grupul francez Auchan, prezent si pe piata locala. Acesta a intrat in Romania mai tarziu fata de grupul francez Carrefour, care a inaugurat comertul modern prin deschiderea primului hypermarket in anul 2011.

De altfel, grupul francez Auchan este indicat ca si potential cumparator in cazul in care Carrefour ar renunta la operatiunile din unele tari europene, printre care este vehiculata si Romania. Carrefour se confrunta cu o nevoie ridicata de lichiditati necesare sustinerii planului de reamenajare a magazinelor din Europa.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping