• Home
  • Shopping
  • Mega Image trece de 200 de magazine in aceasta luna
Mega Image trece de 200 de magazine in aceasta luna
12 Februarie 2013
Comerciantul cu cea mai agresiva politica de expansiune din ultimul an va ajunge la 200 de magazine detinute pe piata locala in aceasta luna.

In data de 8 februarie, Mega Image a inaugurat magazinul cu numarul 198, sub brandul Shop&Go. Sub acest brand, retailerul detine in prezent 62 de magazine.

Noul magazin este situat in Bucuresti, pe Calea Mosilor la numarul 205, si are o suprafata de vanzare de 84 de mp.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, iar noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa, a declarat retailerul.

Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero

Pana la finalul lunii februarie 2013, Mega Image urmeaza sa mai deschida 4 magazine noi, numarul acestora va ajunge la 202.

Mega Image este cel mai agresiv comerciant in privinta extinderii retelei teritoriale, si datorita dimensiunilor magazinelor, care se afla in general la parterul blocurilor, cu o suprafata de vanzare de pana la 100 mp. Ceilalti competitori, cum ar LIDL sau Penny Market se concentreaza pe magazine cu o suprafata de vanzare mult mai mare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping