• Home
  • Shopping
  • Mega Image deschide trei magazine noi in Bucuresti si Brasov
Mega Image deschide trei magazine noi in Bucuresti si Brasov
10 Aprilie 2013
Mega Image isi consolideaza pozitia in Bucuresti prin deschiderea in 10 aprilie a doua noi magazine si ajunge la un total de 209 magazine in toata tara.

In data de 9 aprilie Mega Image a deschis un nou magazin Shop&Go situat pe strada General Dumitrachela numarul 2, in Brasov. Acesta este primul din cele sapte noi magazine Shop&Go ce urmeaza a fi deschise in Brasov in cursul lunii aprilie. Orasul Brasov devine astfel al doilea oras dupa Bucuresti in care este lansat conceptul Shop&Go.

Noul Shop&Go de pe strada General Dumitrache 2, va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 90 mp. Clientii Mega Image pot sa urmareasca care sunt cele mai noi oferte si promotii oferite de comerciant in catalogul Mega Image, care are o frecventa de aparitie bilunara.

Astazi urmeaza sa fie inaugurate doua noi supermarketuri Mega Image, ambele situate in Bucuresti. Mega Image Aleea Pascani este situat pe strada Pascani, in sectorul 6 si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 415 mp.

Mega Image Mosilor 2 este situat pe Calea Mosilor la numarul 207, bloc 15, sector 2 si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 245 mp.

In sortimentatia celor doua noi magazine Mega Image, clientii gasesc o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-pret "365", la produsele speciale "Delhaize", pana la produsele cu specific romanesc "Gusturi Romanesti" prin care Mega Image aduce traditia mai aproape de clientii sai.

In cursul acestei luni Mega Image va deschide un total de 10 magazine, din care 7 doar in Brasov. De altfel, Mega Image este retailerul cu cele mai multe magazine inaugurate in ultimul al.

Mega Image a fost fondat in 1995, si este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 209 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image, 139 de magazine si Shop&Go, 70 de magazine.

In cursul acestei luni, comerciantii se pregatesc pentru cheltuielile romanilor cu ocazia sarbatorilor de Paste, cu oferte si promotii in cataloagele acestora, dar si cu cataloage speciale. Ofertele celui mai important comerciant de pe piata locala pot fi gasite in online in catalog Kaufland, dar si in forma de ziar, cu difuzare gratuita, tiparit in cateva milioane de exemplare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping