• Home
  • Shopping
  • Mega Image a mai deschis un magazin in Bucuresti
Mega Image a mai deschis un magazin in Bucuresti
28 Noiembrie 2012
Retailerul isi extinde prezenta pe cea mai mare piata din Romania, prin deschiderea unui nou magazin de proximitate in capitala.

Magazinul a fost deschis pe 27 noiembrie in sectorul 6 din Bucuresti pe Bulevardul Preciziei la numarul 24. Pana la finalul lunii noiembrie Mega Image va mai deschide inca 5 magazine.

Mega Image patrunde tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

Cu o suprafata de vanzare de aproximativ 225mp, Mega Image Preciziei va oferi clientilor facilitatea de a-si realiza rapid cumparaturile, furnizand o gama diversa de produse alaturi de preturi competitive si servicii de calitate.

In sortimentatia magazinului clientii vor gasi o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-preţ, la produsele speciale Delhaize, produse ecologice "Bio", si pana la produsele cu specific romanesc "Gusturi Romanesti".

Competitorii Mega mage pe aceasta piata sunt Lidl, care a patruns pe piata locala in 2011 prin preluarea magazinelor Plus, Penny Market sau Profi.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping