• Home
  • Shopping
  • Mega Image a mai deschis 10 magazine in luna aprilie
Mega Image a mai deschis 10 magazine in luna aprilie
30 Aprilie 2013
In luna aprilie Mega Image a ianugurat 10 supermarketuri noi, din care 3 sub brandul Mega Image, iar restul sub brandul Shop&Go.

Ultimul magazin a fost deschis saptamana trecuta in Mogosoaia, pe soseaua Bucuresti-Targoviste la numarul 57 A, si are o suprafata de vanzare de aproximativ 611 metri patrati.

Mega Image patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

Mega Image Mogosoaia ofera clientilor facilitatea de a-si realiza rapid cumparaturile, furnizand o gama diversa de produse alaturi de preturi competitive si servicii de calitate.

In sortimentatia magazinului clientii vor gasi o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-pret "365", la produsele speciale "Delhaize", produse ecologice "Bio", pana la produsele cu specific romanesc "Gusturi Romanesti" prin care Mega Image aduce traditia mai aproape de clientii sai.

Mega Image Mogosoaia pune la dispozitia clientilor si o parcare de 30 de locuri. Ofertele si promotiile din magazinele retailerului sunt disponibile prin intermediul cataloagelor de oferte Mega Image, cu aparitie bilunara.

Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 216 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image, 140 de magazine si Shop&Go, 76 de magazine. Parte din Delhaize Group, Mega Image este prezenta pe piata locala incepand cu anul 1995.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping