• Home
  • Shopping
  • Mega Image a deschis vineri trei noi magazine
Mega Image a deschis vineri trei noi magazine
27 Octombrie 2012
Toate cele trei magazine au fost deschise in Bucuresti, o piata unde retailerul detine o prezenta ridicata

Din cele trei magazine unul a fost deschis sub marca Mega Image in timp ce celelalte sunt deschise sub marca Shop&Go. Pana la finalul lunii octombrie Mega Image urmeaza sa mai deschida inca un nou magazin.

Magazinul Mega Image a fost deschis in Prelungirea Ghencea la numarul 89B, intr-un spatiu generos de 1600mp.

In cadrul magazinului clientii vor regasi pe langa o gama variata de produse si marcile proprii ale grupului Mega Image: 365, ECO, BIO, Gusturi Romanesti, Delhaize, Care si Gusturi Romanesti. Produsele cu specific romanesc sunt oferite de Mega Image in colaborare cu producatori locali. Cele mai noi oferte si promotii sunt disponibile in catalog Mega Image.

Magazinul are si cateva noutati, printre care: o sortimentatie speciala de carne proaspata, mezeluri si branzeturi, un bar de iaurturi unde clientii isi pot alege sortimentul preferat.

In plus, vineri Mega Image a mai deschis si doua noi magazine Shop&Go tot in Bucuresti, pe Bulevardul Ion Mihalache la numarul 109, respectiv pe strada Uioara la numarul 3 in sectorul 4.

Magazinele Shop&Go au suprafete de vanzare mai mici, de pana la 150 mp, fiind ideale pentru clientii care nu au timp sa se deplaseze in centrele comerciale aglomerate.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping