• Home
  • Shopping
  • Mega Image a deschis un nou magazin in Bucuresti
Mega Image a deschis un nou magazin in Bucuresti
23 Ianuarie 2013
Daca pe parcursul anului trecut Mega Image a fost cel mai agresiv retailer in inaugurarea de noi magazine, si in acest an ritmul de deschideri se mentine ridicat.

Dupa inaugurarea saptamana trecuta a supermarketului Mega Image City Mall, situat pe soseaua Oltenitei din Capitala, astazi a fost inaugurat un nou magazin in Bucuresti, situat pe strada Banu Antonache, in sectorul 1.

Mega Image Piata Floreasca are o suprafata de aproximativ 335 mp si trei case de marcat, astfel incat clientii sa-si poata realiza cumparaturile rapid.

Noul Mega Image va pune la dispozitia clientilor o sortimentatie variata de produse, de la produse de panificatie proaspat coapte in magazin, rotiserie, bar de salate, dar si produsele marca proprie 365, Gusturi Romanesti, Delhaize sau Care.

Mega Image a ajuns la 195 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti.

Din cele 195 de magazine, aproape jumatate au fost deschise anul trecut, 88 magazine si doua in 2013. Cifra de afaceri realizata de companie in 2011 a fost de 288 milioane de euro, in crestere cu aproape 40% fata de 2010. Datele pentru 2012 nu au fost publicate, insa avand in vedere cresterea numarului de magazine, este mai mult decat probabil ca cifra de afaceri a inregistrat un salt semnificativ in ultimul an.

Pana la finalul lunii ianuarie Mega Image urmeaza sa mai deschida inca 2 noi magazine, din care unul este un magazin de mari dimensiuni, cu o suprafata de 7000 mp, pe strada Lascar Catargiu din Bucuresti, care urmeaza sa aiba si parcare proprie.

La finalul anului 2011, in topul retailerilor din Romania a avut loc o rocada, lantul de magazine Kaufland a trecut in fata Metro, din punctul de vedere a cifrei de afaceri, dupa mai multi ani in care comerciantul german de cash&carry a detinut aceasta pozitie.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping