• Home
  • Shopping
  • Mega Image a deschis un magazin Shop&Go pe bulevardul Iuliu Maniu
Mega Image a deschis un magazin Shop&Go pe bulevardul Iuliu Maniu
13 Martie 2013
Retailerul cu cea mai rapida expansiune in ultimul an a mai deschis un magazin Shop&Go in Capitala, pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Magazinul este situat pe Bulevardul Iuliu Maniu la numarul 158 A, bloc J, parter, in sectorul 6 din Bucuresti si a fost deschis in data de 12 martie 2013. Shop&Go Iuliu Maniu 158, are o suprafata de vanzare de aproximativ 91 mp si este magazinul cu numarul 66 deschis sub brand-ul Shop&Go si 203 al retelei.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, iar prin noul concept Shop&Go comerciantul vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa.

Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Pana la finalul acestei luni Mega Image urmeaza sa mai deschida 3 magazine noi, urmand sa ajunga la 206 unitati pe piata locala.

Clientii magazinelor Mega Image au posibilitatea de a afla ofertele si promotiile retailerului, care sunt modificate la fiecare doua saptamani, prin intermediul catalogului cu oferte Mega Image.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 203 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (137) si Shop&Go (66).

Cel mai important retailer din Romania dupa cifra de afaceri este insa Kaufland, care a depasit in 2011 conationalul Metro, dupa ce acesta a ocupat prima pozitie mai multi ani la rand.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping