• Home
  • Shopping
  • Mega Image a deschis inca doua noi magazine in Bucuresti
Mega Image a deschis inca doua noi magazine in Bucuresti
17 Mai 2013
Pana la finalul lunii mai Mega Image mai are programate inca 9 deschideri de magazine, fiind de departe comerciantul cu cea mai agresiva politica de expansiune.

Noile magazine Mega Image din Bucuresti, inaugurate in data de 17 mai 2013, vor fi deschise sub brandul Shop&Go. Shop&Go Margelelor, este situat pe strada Margelelor , la numarul 13 in sectorul 6 din Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 88 de metri patrati.

Al doilea magazin Shop&Go este situat pe Aleea Moldoveni, la numarul 5, bloc B21, in sectorul 4 din Bucuresti, si are o suprafata de vanzare de aproximativ 90 metri patrati.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, iar noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa. Oferta retailerului este disponibila in revista Mega Image.

Mega Image ofera prin conceptul Shop&Go posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero

Mega Image Romania a fost fondat in 1995 si este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 218 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image, 140 de unitati si Shop&Go, cu 78 de unitati.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping