• Home
  • Shopping
  • Mega Image a deschis doua noi magazine in Bucuresti
Mega Image a deschis doua noi magazine in Bucuresti
17 Decembrie 2012
Sambata, 15 Decembrie, Mega Image a deschis doua noi supermarketuri, unul sub brandul Mega Image si altul sub brandul Shop&Go.

Mega Image Mosilor Fainari, este situat pe Calea Mosilor, Nr. 249, Bl. 49A, Sector 2, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 205mp, furnizand clientilor acces facil la o gama diversa de produse.

In sortimentatia magazinului se regasesc si marcile proprii Mega Image: Delhaize, Gusturi Romanesti si 365 prin care clientii beneficiaza de produse cu cel mai bun raport calitate-pret. Cele mai interesante oferte ale retailerului sunt prezentate in catalogul Mega Image, actualizat la fiecare doua saptamani.

Shop&Go Fabricii 25, este situat pe Strada Fabricii, Nr. 25, Sector 6, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 100mp.

Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Retailerul isi va continua expansiunea, urmand sa mai deschida 12 magazine in luna Decembrie. Este retailerul cu cea mai agresiva expansiune in 2012, depasind la acest capitol alti comercianti precum Lidl, care a intrat in cursul anului trecut pe piata locala prin achizitia magazinelor Plus, si care intre timp a continuat sa deschida noi magazine sau Profi.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 181 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (127) si Shop&Go (54).


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping