• Home
  • Shopping
  • Magazinele Profi ofera internet gratuit clientilor
Magazinele Profi ofera internet gratuit clientilor
16 Aprilie 2013
In toate magazinele Profi, clientii care isi fac cumparaturile, au la dispozitie acces gratuit la internet, in interiorul si in jurul magazinelor.

Profi este primul comerciant care ofera aceasta facilitate in toate magazinele sale, si pentru toti clientii care isi fac cumparaturile. Clientii sunt tot mai greu de atras acum doar prin intermediul ofertelor, ei aleg magazinul de unde isi fac cumparaturile zilnice sau saptamanale si prin prisma serviciilor aditionale oferite. Magazinele Profi sunt magazine cu o suprafata mai mica fata de supermarket-uri, apropiate in general de locuintele clientilor.

"Tinem la clientii nostri si de aceea le furnizam mai mult decat doar produsele pe care le cumpara de la noi: acum, le punem la dispozitie un nou avantaj sub forma accesului gratuit la Internet, prin WI-FI", a declarat Pawel Musial, Directorul general Profi Rom Food. "Societatea avanseaza rapid iar noua ne place sa tinem pasul cu progresul; de aceea ne asteptam ca acest cadou sa fie apreciat in special de catre clientii nostri tineri".

Oricine isi face cumparaturile intr-un magazin Profi primeste obisnuitul bon de casa pe care se afla tiparit un nume de utilizator si o parola ce ii permit ca, pe timpul zilei respective, sa se conecteze gratuit la internet, in interiorul si in jurul magazinului, prin intermediul serviciilor Cosmote. Astfel, chiar in interiorul magazinelor Profi, clientii pot consulta ofertele din catalogul Profi, publicat online.

Reteaua Profi cuprinde in prezent 162 magazine aflate in 88 de localitati din 36 judete, ocupand astfel cea de a doua pozitie din topul retailului modern romanesc.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping