• Home
  • Shopping
  • Magazinele Penny Market XXL se relanseaza si devin XXL Mega Discount
Magazinele Penny Market XXL se relanseaza si devin XXL Mega Discount
10 Ianuarie 2013
Incepand cu 10 ianuarie, reteaua de magazine Penny Market XXL, parte a REWE Group, se relanseaza sub numele de XXL Mega Discount. Noul slogan al magazinelor este: Uriasul preturilor mici!

Magazinele Penny Market XXL au trecut printr-un amplu proces de reamenajare si modernizare, menit sa ofere clientilor o experienta mai placuta la cumparaturi, servicii de calitate, cele mai atragatoare preturi si un personal calificat.

In urma procesului de modernizare, XXL Mega Discunt va oferi o mai mare varietate de produse si servicii, care includ: specialitati la vitrina cu servire asistata (branzeturi fine, mezeluri rafinate si alte specialitati locale si internationale), carne proaspata, pregatita si servita de un macelar, produse de brutarie si panificatie proaspat coapte in magazin, dar si mancare gatita pe care clientii o pot servi direct in magazin sau o pot cumpara pentru acasa.

"Redenumirea brandului si introducerea unor noi garantii reprezinta pasul final in procesul amplu de perfectionare a retelei XXL. Am realizat toate aceste imbunatatiri spre beneficiul clientilor nostri si suntem mandri ca le putem oferi o experienta la cumparaturi foarte moderna si placuta", a declarat Simon Hamersky, COO XXL Mega Discount.

Reteaua de magazine XXL Mega Discount este prezenta pe piata din Romania din anul 2001, cand a fost deschis primul magazin in Bucuresti. In prezent, compania Rewe Romania opereaza 6 magazine XXL Mega Discount si 136 magazine Penny Market in numeroase orase din tara.

Printre concurentii Penny Market din Romania se numara nume importante din sectorul de retail european, cum ar fi Kaufland, care in 2011 a trecut pe primul loc dupa cifra de afaceri, sau Lidl, aflat in acceasi categorie a comerciantilor cu o politica de preturi mici.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping