• Home
  • Shopping
  • Lidl deschide al treilea magazin din Piatra Neamt
Lidl deschide al treilea magazin din Piatra Neamt
16 Ianuarie 2013
Retailerul urmeaza sa deschida in data de 17 ianuarie 2013, al treilea magazin al retelei din Piatra Neamt, urmand sa ajunga la 156 de magazine in toata tara.

Noul magazin este situat intr-o zona rezidentiala, pe bulevardul 1 Decembrie la numarul 44 bis, si dispune de peste 60 de locuri de parcare pentru clienti. Cu ocazia inaugurarii magazinului LIDL, clientii beneficiaza de o oferta speciala la diverse produse.

Retailerul german ajunge prin deschiderea acestui magazin la un numar de 156 de unitati, dupa ce a achizitionat in 2011 reteaua de magazine Plus, iar in 2012 a inaugurat alte magazine.

"Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de munca la nivel national", a declarat retailerul.

Lidl desfasoara activitati comerciale in peste 20 de tari din Europa, prin intermediul a peste 9000 de magazine si peste 100 de centre logistice. Pe piata locala, Lidl are peste 3000 de angajati, angajati in reteaua de magazine, centrele de distributie si in sediul central.

In cursul anului trecut cele mai importante firme din comertul local au continuat expansiunea si au deschis peste 100 de magazine noi. Cei mai agresivi retaileri au fost Mega Image, Profi, Penny Market, care opereaza o retea de magazine de dimensiuni mai mici cu politica de discount.

Pe langa dezvoltarea magazinelor de proximitate, retaileri ca Auchan, Cora sau Carrefour, au continuat sa deschida magazine de mari dimensiuni, de tipul hypermarketurilor.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping