• Home
  • Shopping
  • LIDL aniverseaza un an de prezenta in Romania
LIDL aniverseaza un an de prezenta in Romania
11 Octombrie 2012
La un an de la intrarea pe piata locala Lidl a ajuns la un numar de 146 de magazine prin inaugurarea unui nou magazin in Timisoara

Noul magazin deschis sub sigla Lidl se afla in Timisoara pe strada Budai Deleanu, la numarul 47. Ca la fiecare deschidere, Lidl continua concursul "3 minute de cumparaturi", prin care in saptamana inaugurarii, toti clientii care realizeaza cumparaturi de minim 100 lei se pot inscrie la acest concurs. Castigatorul concursului intra in cursa de 3 minute, in urma careia pleaca acasa cu tot ce reuseste sa puna in cos in acest timp.

Lidl a cumparat anul trecut de la grupul german Tengelmann cea mai mare retea din Romania de magazine de tip discount, Plus. Dupa achizitie si rebranduirea magazinelor Plus in Lidl, nemtii au pornit o ofensiva a deschiderilor de magazine proprii in mai multe orase, fiind vizate orasele cu peste 30.000 locuitori.

Lidl activeaza in peste 20 de tari europene si numara un total de peste 170.000 de angajati, 100 de centre logistice ce aprovizioneaza 9.000 de magazine.

Retailerul a lansat prin intermediul catalogului Lidl saptamanile tematice, prin care ofera clientilor deschiderea catre cele mai cunoscute si rafinate traditii gastronomice din lume.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping